Η μέρα που η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 30 χρόνια! (vids)

Αιώνια θα μνημονεύεται η 25η Ιουνίου στην Λίβερπουλ, από τη στιγμή που ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια! Εν μέσω πανδημίας και έπειτα από αναβολή... της ζωής για μερικούς μήνες ελέω κορονοϊού, οι «κόκκινοι» κυριάρχησαν ξανά μετά το 1990! 



Η μέρα που η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή μετά από 30 χρόνια! (vids)

Μοναδικές στιγμές. Ακόμα κι αν είδαμε φιέστα δίχως οπαδούς στις εξέδρες... Μάλλον κανείς δεν έδωσε σημασία μέσα στην γενικότερη ευτυχία όλων στη Λίβερπουλ για την τεράστια επιτυχία τους. 

Στις 25 του Ιούνη του 2020, ο Τζόρνταν Χέντερσον έχοντας ήδη σηκώσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μαδρίτη έναν χρόνο νωρίτερα, πήρε την κούπα, έκανε τα γνωστά του βηματάκια και σήκωσε ψηλά στον ουρανό τον τίτλο που ονειρεύονταν οι «κόκκινοι» από το 1990... 

«Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο είπαμε περήφανα στον κόσμο πως γίναμε πρωταθλητές» ανέφερε το ποστάρισμα της Λίβερπουλ στα social media το πρωί της Παρασκευής και αυτή η μέρα έχει σημαδέψει την ιστορία του συλλόγου. 

Σε μια χρονιά που η ανθρωπότητα βίωσε πανδημία, που χάθηκαν τόσες ψυχές, που ο κόσμος πάλεψε με τον αόρατο εχθρό, που οι γιατροί έδωσαν μάχες δίχως αύριο, που η ζωή πήρε πολύ διαφορετική μορφή και όλα όσα ξέραμε χάθηκαν, το κλαμπ του λιμανιού πανηγύρισε. 

Μοίρασε χαρά, έκανε τον κόσμο της ομάδας να ξεχαστεί και να χαμογελάσει παρά τις δυσκολίες... 

Θυμηθείτε μέσα από βίντεο όλα όσα είχαν γίνει εκείνη τη βραδιά: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης