Αυτή η έκδοση του Italian job με τον Μαντσίνι οδηγό μπορεί να φέρει στην Ιταλία το τροπαιο!

Εξαιρετική είναι η εικόνα που βγάζει στα παιχνίδια της η Ιταλία, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βάζει πλώρη για μια... μεγάλη διαδρομή στο EURO, παίζοντας καλή μπάλα. Ποσο επικίνδυνη μπορεί να είναι η Σκουάντρα Ατζούρα για τα λεγόμενα φαβορί; Γραφει ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος    



Αυτή η έκδοση του Italian job με τον Μαντσίνι οδηγό μπορεί να φέρει στην Ιταλία το τροπαιο!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φαίνεται πως έχει ξεκινήσει την διοργάνωση του EURO η Ιταλία, με το τουρνουά να συμπληρώνει 60 χρόνια ζωής και με τους ατζούρι να φιλοδοξούν να κατακτήσουν τον πρώτο τους Ευρωπαϊκό τίτλο, μετά το 1968.

Μέχρι τώρα, οι αριθμοί δείχνουν να τους ευνοούν και ομολογουμένως χαρακτηρίζονται εντυπωσιακοί. Και αυτό διότι οι Ιταλοί μετρούν 29 παιχνίδια δίχως ήττα, έχουν να «γευτούν» την πικρία του χειρότερου δυνατού αποτελέσματος εδώ και δύο χρόνια, ενώ δεν έχουν δεχθεί ούτε ένα τέρμα στα 10 τελευταία τους παιχνίδια, πράγμα που μεταφράζεται σε περισσότερα από 900 λεπτά με μηδέν παθητικό!

Η ανασταλτική τους λειτουργία είναι σεμιναριακή, ενώ και ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουν να επιτεθούν,αποφέρει αποτέλεσμα, καθώς στα 10 τελευταία ενενηντάλεπτα, είτε σε επίσημο, είτε σε ανεπίσημο ματς, έχουν σκοράρει 31 φορές!

Διαθέτουν τον Ντοναρούμα που είναι πολύ αξιόπιστος κάτω από τα δοκάρια έχουν έμπειρους αμυντικούς έχουν καλά χαφ που σκοράρουν και τον Ιμομπιλε με τον Ινσίνιε μπροστά.

Έλειψε ο Βεράτι αλλά ο Λοκατέλι έκανε η εξαιρετική δουλειά σκοράροντας δυο φορές, ο Μπερναρντι δείχνει να «μεγαλώνει» διαρκώς ποδοσφαιρικά και επειδή αυτα τα τουρνουά κρίνονται στην ικανότητα διαχείρισης της μιας βραδιάς οποιος τους βγάλει από την εξίσωση του να είναι στον τελικό ας το σκεφτεί ξανά!

Αυτή η έκδοση του Italian job με τον Μαντσίνι οδηγό μπορεί να φέρει το κύπελλο ατην Ιταλία!