Το τατουάζ του Στέρλινγκ και το όνειρο που δεν ξέχασε ποτέ... (pics)

Το παιδί εκείνο που ονειρευόταν να παίξει στο «Γουέμπλεϊ», ίσως να μην είχε σκεφτεί όλες τις δυσκολίες της διαδρομής και όλα τα αρνητικά σχόλια. Κι όμως, ο Στέρλινγκ κάνει υπερήφανο τον πιτσιρικά Ραχίμ, που το πίστεψε, δεν ξέχασε ποτέ τον στόχο που έβαλε και τώρα ζει τη μεγάλη του στιγμή.  



Το τατουάζ του Στέρλινγκ και το όνειρο που δεν ξέχασε ποτέ... (pics)

Το τατουάζ του Στέρλινγκ στο πόδι υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια, όμως, ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι έπρεπε να κάνει τεράστια υπομονή για να καταφέρει να ζήσει αυτό που αποτύπωσε πάνω στο κορμί του.

Ένα πιτσιρίκι, αγκαλιά με μια μπάλα, να κοιτάζει την αψίδα του «Γουέμπλεϊ» και να ονειρεύεται μεγάλες στιγμές με την φανέλα της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

Έπρεπε να φτάσει στο 2021 και το... εξ αναβολής Euro για να γευτεί αυτή την τρομερή στιγμή ο 26χρονος διεθνής. Και μπορεί με την Σίτι να έχει ήδη πετύχει πολλά, όμως, με τα «τρία λιοντάρια» έπρεπε να περιμένει πάρα πολύ.

Γκολ απέναντι στην Κροατία, πρώτη νίκη της Αγγλίας στην 10η πρεμιέρα της στα χρονικά του Euro, πρώτο δικό του γκολ με τη φανέλα με το εθνόσημο στο «Γουέμπλεϊ» και ο μοναδικός με γκολ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απ' όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αποστολή της ομάδας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Εκείνο το παιδί που απεικονίζεται στο τατουάζ του, είναι ήδη περήφανο. Και θέλει κι άλλες, ακόμα πιο υπερήφανες στιγμές με τα αγγλικά χρώματα... Η πορεία της Αγγλίας στο Euro είναι ακόμα μεγάλη...

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης