Μαγικός ο Κάλβιν Φίλιπς απέναντι στους Κροάτες (pics & vids)

Με 94% ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων και αρχοντική εμφάνιση στο χώρο του κέντρου, ο Κάλβιν Φίλιπς κέρδισε τις εντυπώσεις για την Αγγλία στη νίκη (1-0) επί της Κροατίας το μεσημέρι της Κυριακής.  



Μαγικός ο Κάλβιν Φίλιπς απέναντι στους Κροάτες (pics & vids)

Ο χαφ της Λιντς μπορεί με τον Μαρσέλο Μπιέλσα να παίζει αρκετά πιο κοντά στους δύο στόπερ και να επιστρέφει πολύ περισσότερο στην άμυνα για να παίρνει την μπάλα και να προωθεί το παιχνίδι, όμως, με τον Σάουθγκεϊτ ξεδίπλωσε τις επιθετικές του αρετές.

Παίζοντας μπροστά από τον Ντέκλαν Ράις, ο Φίλιπς ήταν εκπληκτικός, κάνοντας μονάχα δυο λάθος πάσες από τις 33 μεταβιβάσεις του και έχοντας 18/18 στο πρώτο ημίχρονο!

Κινήθηκε σε πολλούς χώρους στο κέντρο του γηπέδου, απέπνεε σιγουριά στους γύρω του, ήταν απόλυτα ψύχραιμος και έκανε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αρχικά να δικαιωθεί που τον επέλεξε κι έπειτα να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το παιδί αυτό παραμένει απόλυτα χαμηλών τόνων.

Από την Τσάμπιονσιπ στην οποία βρισκόταν μέχρι και το καλοκαίρι του 2020 με την Λιντς, στις θετικές εμφανίσεις στην Πρέμιερ, την κλήση στην εθνική ομάδα της Αγγλίας και την παρουσία του στο Euro ως βασικός στο ματς της πρεμιέρας, ο Κάλβιν Φίλιπς είναι από τους ποδοσφαιριστές που χαρακτηρίζονται ως... one to watch στη φετινή διοργάνωση...

 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης