Ο Ρόι Κιν δεν μετανιώνει για το «δολοφονικό» χτύπημα στον Χάαλαντ: «Ήθελα να τους πονέσω, όχι να τους τραυματίσω»! (vid)

Για τίποτα και σε καμία στιγμή δεν μετανιώνει ο Ρόι Κιν αναφορικά με όσα έκανε ως ποδοσφαιριστής! Ο παλαίμαχος Ιρλανδός χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ομολόγησε ότι δεν έχει αισθανθεί άσχημα ούτε για το «δολοφονικό» χτύπημα στον Αλφ - Ίγκε Χάαλαντ, τονίζοντας πως είχε στόχο να πονέσει τους αντιπάλους του, αλλά ουδέποτε είχε οποιαδήποτε πρόθεση να τους προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. 



Ο Ρόι Κιν δεν μετανιώνει για το «δολοφονικό» χτύπημα στον Χάαλαντ: «Ήθελα να τους πονέσω, όχι να τους τραυματίσω»! (vid)

Ο Κιν στο δεύτερο επεισόδιο της μίνι - σειράς με τον Μίκα Ρίτσαρντς για το SkySports ενόψει Eurο, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ποτέ και για τίποτα δεν θα μετανιώσει όταν γυρίσει το χρόνο πίσω και σκεφτεί όσα έκανε ως ποδοσφαιριστής.

«Δεν μετάνιωσα ποτέ για τίποτα. Έχω αποβληθεί, έχω απογοητεύσει την ομάδα μου. Ήμουν σε μια διαρκή μάχη με αντιπάλους...

Δεν ήθελα να τραυματίσω κάποιον. Ναι, ήθελα να τους πονέσω και δεν θα απολογηθώ ποτέ. Και οι αντίπαλοι ήθελαν να με πληγώσουν. Δεν πήγα ποτέ με πρόθεση να τραυματίσω κάποιον.

Πήγα για να τους πονέσω. Ναι. Ήταν λογικό να χτυπήσει κάποιος... » είπε ο Κιν στον Ρίτσαρντς για εκείνο το αξέχαστο χτύπημα στον Αλφ - Ίγκε Χάαλαντ πίσω στο 1997, σε ματς απέναντι στην Λιντς, με τον παλαίμαχο μέσο των «κόκκινων διαβόλων» να έχει πάρει με αυτό τον τρόπο εκδίκηση για περιστατικό που είχε προηγηθεί μεταξύ τους όταν ο Ιρλανδός είχε τραυματιστεί σοβαρά και ο Νορβηγός θεωρούσε ότι έκανε «θέατρο»...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης