Ο Ρόμπερτσον αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος του στον τελικό του 2018...

Έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα σε πνευματικό επίπεδο για την καθοδήγηση της Σκωτίας στο φετινό Euro, στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση που συμμετέχει η εθνική ομάδα της χώρας του μετά το 1998, ο Άντι Ρόμπερτσον θυμήθηκε το μεγαλύτερο πράγμα για το οποίο μετανιώνει ακόμα και σήμερα, από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κίεβο, το 2018...  



Ο Ρόμπερτσον αποκαλύπτει το μεγαλύτερο λάθος του στον τελικό του 2018...

Η Λίβερπουλ διεκδίκησε το Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, ηττήθηκε 3-1 στο παιχνίδι που έμεινε και για τα λάθη του Κάριους πέρα από τον τραυματισμό που προκάλεσε ο Ράμος στον Σαλάχ, ωστόσο, έναν χρόνο αργότερα οι «κόκκινοι» επέστρεψαν και κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Άντι Ρόμπερτσον, όντας πλέον αρχηγός της Σκωτίας με την εθνική ομάδα της πατρίδας του να συμμετέχει στο Euro, ανέφερε: «Είμαι τυχερός και ευγνώμων που έχω πλέον παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις και σημαντικές περιστάσεις, όμως, μετανιώνω για ένα πράγμα, για τον τελικό του 2018.

Δεν απόλαυσα όλο το κλίμα και την προετοιμασία μέχρι το παιχνίδι του Κιέβου. Περισσότερο με απασχολούσε και με άγχωνε ο τρόπος με τον οποίο θα έφταναν στο γήπεδο οι φίλοι και η οικογένειά μου παρά το μυαλό μου ήταν συγκεντρωμένο στον μεγάλο τελικό κι αυτό ήταν λάθος...».

Κώστας Ζάλιαρης