Οι ομάδες της Πρέμιερ θέλουν να τελειώσει μια και καλή η ESL!

Οι έξι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ εμφανίζονται έτοιμες να ζητήσουν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεχάσει μια για πάντα το θέμα της δημιουργίας της European Super League, να σταματήσει να υφίσταται το θέμα της τιμωρίας των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους και το ποδόσφαιρο να ησυχάσει απ' όλη αυτή την κατάσταση...

Οι ομάδες της Πρέμιερ θέλουν να τελειώσει μια και καλή η ESL!

Όπως αναφέρει το ESPN, οι έξι μεγάλες ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος που συμμετείχαν στο εγχείρημα το οποίο... κατέρρευσε μέσα σε 48 ώρες και αποχώρησαν από την κλειστή Λίγκα που θα κατέστρεφε το ποδόσφαιρο, θέλουν να πάψει όλο αυτό το θέμα με τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Γιουβέντους και την πιθανή τιμωρία τους από την UEFA.

Η European Super League έχει φτάσει μέχρι τα δικαστήρια, οι δύο ισπανικές και η μια ιταλική ομάδα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να δημιουργήσουν την Λίγκα που έχουν ονειρεύτεί, με τα κλαμπ από την Premier League να επιθυμούν ένα οριστικό τέλος σε όλη αυτή την ιστορία.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, οι Τσέλσι, Τότεναμ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ και οι σύλλογοι του Μάντσεστερ θα ζητήσουν από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τερματίσει οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας της ESL και να συνεχίσουν όλοι τις ζωές τους δίχως άλλες «περιπέτειες».

Κώστας Ζάλιαρης