Τελεσίγραφο από Ζαχά σε Πάλας και «ματιές» από Τότεναμ και Έβερτον

Την περίπτωση του Γουίλφριντ Ζαχά φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά η Τότεναμ και η Έβερτον, προκειμένου να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή, με τον Ιβοριανό επιθετικό να καθιστά σαφή την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Κρίσταλ Πάλας!  



Τελεσίγραφο από Ζαχά σε Πάλας και «ματιές» από Τότεναμ και Έβερτον

Το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ζαχά από την Κρίσταλ Πάλας σε μία μεγαλύτερη ομάδα από το νυν σύλλογο που εκπροσωπεί φαίνεται να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, με τον 28χρονο Ιβοριανό να παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησής του από το «Σέλχαρστ Παρκ».

Ο ποδοσφαιριστής μοιάζει δυσαρεστημένος με την σταθερή πορεία που παρουσιάζει διαρκώς η ομάδα του και θα ήθελε μία καινούργια πρόκληση, όντας βεβαίως και σε αρκετά καλή ηλικία, πράγμα που φρόντισε να ξεκαθαρίσει στην διοίκηση, με ιδανική περίπτωση για αυτόν να αποτελεί η αποχώρηση του πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Την πρόθεσή του αυτή επιθυμούν να εκμεταλλευτούν η Τότεναμ και η Έβερτον, με την ομάδα του Ντάνιελ Λίβι να θέλει διακαώς να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Χάρι Κέιν και την αμφίβολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Άμεση συνέπεια αυτών αποτελεί το ενδιαφέρον των «σπιρουνιών» για τον Ζαχά και η πρόθεση να πληρώσουν τα 40 εκατομμύρια που αξιώνει η Πάλας. 

Όπως αναμενόταν όμως, η Τότεναμ δεν θα «έπαιζε» μόνη της στην διεκδίκηση της απόσπασης της υπογραφής του, με την Έβερτον επίσης να μοιάζει έτοιμη να καταθέσει και εκείνη την προσφορά της.

Είναι άλλωστε τέτοια η ποιότητα του Ιβοριανού αλλά και η γνώση της αγγλικής πραγματικότητας (245 ματς στην Premier League), με αποτέλεσμα και τα «ζαχαρωτά» να στοχεύουν σ' εκείνον, δίχως όμως να αποτελεί προτεραιότητά τους, μετά την φυγή του Κάρλο Αντσελότι.

Πρόκειται άλλωστε για δύο ομάδες που την δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό» για τον πάγκο τους ενόψει της νέας σεζόν. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ