Το 6ο ευρωπαϊκό της Λίβερπουλ και τα δάκρυα ευτυχίας του Κλοπ (vids)

Ακριβώς δυο χρόνια συμπληρώνονται από την ημέρα που η Λίβερπουλ στη Μαδρίτη πανηγύρισε το 6ο ευρωπαϊκό της τρόπαιο επιστρέφοντας άμεσα στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την οδυνηρή παρουσία - μάθημα στο Κίεβο το 2018. Ο Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να οδηγήσει τους «κόκκινους» στην Γη της ποδοσφαιρικής Επαγγελίας και τα δάκρυά του ήταν τέτοια της απόλυτης ευτυχίας και δικαίωσης! 



Το 6ο ευρωπαϊκό της Λίβερπουλ και τα δάκρυα ευτυχίας του Κλοπ (vids)

Πέρασε μια διετία από την ημέρα που η Λίβερπουλ αναρριχήθηκε για 6η φορά στην ιστορία της στην κορυφή της Ευρώπης κατακτώντας για πρώτη φορά μετά το 2005 το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Στον αγγλικό τελικό με την Τότεναμ στην Μαδρίτη, το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο παρά την εκπληκτική του πορεία και την απίστευτη εικόνα που παρουσίαζε με τον Αργεντινό τεχνικό, δεν ήταν έτοιμο για μια τόσο μεγάλη περίσταση και η πιο έμπειρη Λίβερπουλ το εκμεταλλεύτηκε. 

Έχοντας και το πάθημα του 2018 από το Κίεβο, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ επέστρεψε άμεσα στον μεγάλο τελικό και πήρε το τρόπαιο επικρατώντας 2-0 χάρη σε τέρματα των Σαλάχ και Οριγκί...

Το βίντεο με όλες τις αντιδράσεις του Γιούργκεν Κλοπ από τη στιγμή που ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης με τα «σπιρούνια» είναι ειλικρινά σπουδαίο...

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης