Σκοράρει με... νιάτα, δεν χάνει ποτέ η Άρσεναλ

Μία ιδιαίτερα σημαντική νίκη πανηγύρισε η Άρσεναλ επί της Κρίσταλ Πάλας στην προ τελευταία αγωνιστική της Premier League, στο «Σέλχαρστ Παρκ» με 3-1, με τους «κανονιέρηδες» να επικρατούν για ακόμη μία φορά όταν στον πίνακα των σκόρερ υπάρχει κάποιος από τους «νέους» της ομάδας.  



Σκοράρει με... νιάτα, δεν χάνει ποτέ η Άρσεναλ

Την προσπάθειά της για να προλάβει το «τρένο της Ευρώπης» και κάποιο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια συνεχίζει η Άρσεναλ, η οποία μετέβη στο «Σελχαρστ Παρκ» και επικράτησε με 3-1 της Κρίσταλ Πάλας, πολύ πιο δύσκολα από ό,τι φανερώνει το τελικό σκορ.

Και αυτό διότι οι «κανονιέρηδες» βρήκαν δύο γκολ μετά το 90’ για πρώτη φορά στην σεζόν και με πρωταγωνιστές τους Νικολά Πεπέ και Γκάμπριελ Μαρτινέλι, πήραν τη νίκη, η οποία τους επιτρέπει ακόμα μαθηματικά να ελπίζουν για την 7η θέση.

Πιο κομβικό όλων βεβαίως αποδείχθηκε το τέρμα του Βραζιλιάνου, Γκάμπριελ Μαρτινέλι, ο οποίος βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στην φετινή σεζόν, και οδήγησε την ομάδα του στην πιο σημαντική της νίκη… μέχρι την επόμενη.

Με το γκολ του αυτό μάλιστα ο Μαρτινέλι συνέχισε μία «παράδοση» της Άρσεναλ, η οποία την θέλει να μην έχει ηττηθεί ποτέ όταν σκοράρει σε κάποιο ματς της Premier League ένας από τους νέους της, πράγμα που γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς πως οι φετινοί πρωταγωνιστές ήταν αναμφίβολα οι Σμιθ Ρόου και Μπουκάγιο Σάκα!

Αυτό ήταν το 60ο ματς που οι «κανονιέρηδες» βρίσκουν γκολ από κάποιον από τους πιτσιρικάδες τους και δεν ηττώνται, με τον Τζο Γουίλοκ βεβαίως να συμπεριλαμβάνεται μέσα σε αυτούς,

Ο 21χρονος Άγγλος έχει πετύχει γκολ στην Premier League με την Άρσεναλ, πριν από δύο χρόνια, στο 2-0 της ομάδας του στο «Στάδιο του Φωτός», επί της Σαουθάμπτον, ενώ την δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί τον μοναδικό νέο στην ιστορία του πρωταθλήματος που σκοράρει σε 6 συνεχόμενα ματς της ομάδας του (Νιούκαστλ).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ