Ανανεώνεται πρόωρα το «χρυσό» τηλεοπτικό συμβόλαιο της Πρέμιερ Λιγκ με 4,5 δισ. λίρες!

Με την Κυβέρνηση να τονίζει πως δεν υφίσταται ζήτημα των όρων ανταγωνισμού παρά την προσπάθεια του γερμανικού DAZN, η Πρέμιερ Λιγκ θα επεκτείνει γι' ακόμα μια τριετία το «χρυσό» τηλεοπτικό συμβόλαιο που της αποφέρει 4,5 δισεκατομμύρια λίρες!  Advertisement
Ανανεώνεται πρόωρα το «χρυσό» τηλεοπτικό συμβόλαιο της Πρέμιερ Λιγκ με 4,5 δισ. λίρες!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα γνωρίζει ήδη τον φετινό θριαμβευτή και όλες τις ομάδες που υποβιβάστηκαν, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε.

Η φετινή σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες και επρόκειτο για την πιο δύσκολη και επίπονη ποδοσφαιρική χρονιά δεδομένου πως λόγω της κατάστασης που διαμορφώθηκε από πέρυσι με την πανδημία, τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα, υπήρξαν αναβολές, όλα τα ματς «έσπασαν» για να διεξάγονται σε διαφορετικές ώρες και οι ομάδες «ξεζουμίστηκαν».

Η Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από την επιστροφή χρημάτων στα τηλεοπτικά δίκτυα από την τροπή που πήρε το περσινό πρωτάθλημα, την καθυστερημένη ολοκλήρωσή του και τις μεγάλες ανατροπές στον προγραμματισμό λόγω του κορονοϊού, αναμένεται να συνεχίσει το ίδιο συμβόλαιο γι' ακόμα τρία χρόνια.

Τα Sky, BT και Amazon θα έχουν πάλι δικαιώματα προβολής των αναμετρήσεων της Λίγκας και το deal θα παραμείνει στα 4,5 δισεκατομμύρια λίρες.

Κώστας Ζάλιαρης