Η επίδραση του Μπρούνο Φερνάντες στην Γιουνάιτεντ των ανατροπών

Ακόμα μία ανατροπή σημείωσε απέναντι στην Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το σύνολο του Σόλσκιερ να σκοράρει τρεις φορές στο δεύτερο ημίχρονο (3-1), και με πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Φερνάντες να καταφέρνει να επικρατήσει, ούσα πίσω στο σκορ, γα 10η φορά φέτος!  



Η επίδραση του Μπρούνο Φερνάντες στην Γιουνάιτεντ των ανατροπών

Το γκολ που έδωσε το έναυσμα της ανατροπής, σημειώθηκε από τον «συνήθη ύποπτο», Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε για 27η φορά σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν, πράγμα που τον καθιστά πρώτο στην σχετική κατηγορία, πραγματοποιώντας μία σεζόν ανάλογη με αυτή του Φρανκ Λάμπαρντ, έντεκα χρόνια νωρίτερα (27 γκολ και αυτός).

Παράλληλα μετρά και 17 ασίστ, με συνέπεια να έχει άμεση συμμετοχή στα 44 από τα 112 φετινά γκολ της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις!

Τέλος, η ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την καθιστά πρώτη στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς καμία ομάδα δεν έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό ανατροπών του σκηνικού τόσες φορές!

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις που επέστρεψε στο ματς και εν τέλει επικράτησε:

  1. Μπράιτον – Γιουνάιτεντ 2-3

  2. Νιούκαστλ – Γιουνάιτεντ 1-4

  3. Έβερτον – Γιουνάιτεντ 1-3

  4. Σαουθάμπτον – Γιουνάιτεντ 2-3

  5. Γουέστ Χαμ – Γιουνάιτεντ 1-3

  6. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-3

  7. Φούλαμ – Γιουνάιτεντ 1-2

  8. Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 2-1

  9. Τότεναμ – Γιουνάιτεντ 1-3

  10. Άστον Βίλα – Γιουνάιτεντ 1-3

Εύκολα λοιπόν γίνεται αντιληπτό πως το σύνολο του Σόλσκιερ έχει προβεί σε 9 ανατροπές εκτός έδρας και μόλις μία στο «Όλντ Τράφορντ», με το εντυπωσιακό του πράγματος να είναι πως μακριά από το Μάντσεστερ μετρά συνολικά 2 νίκες περισσότερες από όσες οι ανατροπές της.

Αν μάλιστα αναλογιστεί κανείς πως πλέον οι ανατροπές της υπερισχύουν και των αναμετρήσεων που έχει υπερασπιστεί με επιτυχία το «σπίτι» της, θα αντιληφθεί πόσο μεγάλο είναι το επίτευγμα των «κόκκινων διαβόλων».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ