Βάρντι και Ιεανάτσο σκοράρουν μαζί και η Λέστερ δεν φοβάται τίποτα!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο φρόντισε η Λέστερ να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γουέστ Μπρομ και να σπάσει την παράδοση που θέλει να μην αναδεικνύεται ποτέ νικητής ο γηπεδούχος στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τους Τζέιμι Βάρντι και Κελέσι Ιεανάτσο.  



Βάρντι και Ιεανάτσο σκοράρουν μαζί και η Λέστερ δεν φοβάται τίποτα!

Το καλύτερο φετινό της ημίχρονο στο «Κινγκ Πάουερ» πραγματοποίησε αδιαμφισβήτητα η Λέστερ απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, με τις «αλεπούδες» να σκοράρουν τρεις φορές από το 23’ μέχρι και το 38’, έχοντας παράλληλα και ένα δοκάρι με τον Καστάνιε, για να «σπάσουν» οριστικά την παράδοση που τους θέλει να μην επικρατούν ποτέ στο γήπεδό τους έναντι της νυν ομάδας του Σαμ Άλαρνταϊς.

Πρωταγωνιστές για την Λέστερ αναδείχθηκαν και πάλι οι συνήθεις ύποπτοι, Κελέσι Ιεανάτσο και Τζέιμι Βάρντι, με τον πρώτο να πραγματοποιεί και επίσημα πλέον την καλύτερή του σεζόν, ενώ τον δεύτερο, να βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 και να σταματά το μεγαλύτερο δικό του σερί δίχως γκολ, σε όλες τις διοργανώσεις που διήρκεσε για 12 αναμετρήσεις (1080 αγωνιστικά λεπτά).

Ο Βάρντι συνέχισε να σκοράρει απέναντι στην Γούεστ Μπρομ, έχοντας πλέον βρει δίχτυα στις 6 από τις 10 φορές που έχει αντιμετωπίσει τους “baggies”, μοιράζοντας παράλληλα και την 4η δική του ασίστ εντός του 2021.

Από την άλλη, ο Κελέσι Ιεανάτσο, σκοράρει για 13η φορά, τις τελευταίες 115 ημέρες, σημειώνοντας το 9ο φετινό του γκολ στην Premier League, πράγμα που αποτελεί και ρεκόρ για τον ίδιο.

Δικαίως λοιπόν ο Μπρένταν Ρότζερς έχει αποκαλέσει «εξαιρετική» την συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ξανά μαζί στο αρχικό σχήμα, δέκα ημέρες μετά την ήττα από την Γούεστ Χαμ.

Συνολικά, έχουν συνυπάρξει στο γήπεδο σε 63 ματς, έχοντας συμμετοχή σε 26 γκολ, με τον Βάρντι και τον Ιεανάτσο να έχουν σκοράρει 8 φορές την ίδια ημέρα! 

Η αρχή μαλιστα είχε γίνει σε μία αναμέτρηση του Οκτωβρίου του 2018, και πάλι με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ, με το τελικό 1-4 να έχει την υπογραφή τους!

Τέλος, άξιο αναφοράς είναι πως όταν σκοράρουν μαζί, η Λέστερ δεν παίρνει τίποτα λιγότερο από τους τρεις βαθμούς. Έχουν 8 στα 8, 24 γκολ αθροιστικά από τα 58 της Λέστερ και οδηγούν με ασφάλεια τον Μπρένταν Ρότζερς στην ευρωπαϊκή έξοδο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ