Η... British League με άνοιγμα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Συνεχώς νέες ασχολίες για ν' ανακατατεύουν το ποδόσφαιρο φαίνεται ότι εφευρίσκουν τα μεγάλα αφεντικά των Big-6 της Πρέμιερ Λιγκ και αυτή τη στιγμή κυκλοφόρησε σενάριο για νέα Λίγκα... Βρετανίας, με τη συμμετοχή και των Ρέιντζερς και Σέλτικ από την Σκωτία! Advertisement
Η... British League με άνοιγμα σε Ρέιντζερς και Σέλτικ!

Το Project Big Picture για μια νέα Premier League τον περασμένο Οκτώβρη πάλι είχε πάει... στα σκουπίδια με πολύ συνοπτικές διαδικασίες, το ίδιο έγινε και με την ESL, όμως, τα αφεντικά των έξι μεγάλων δυνάμεων του κορυφαίου πρωταθλήματος παρουσιάζονται ξανά... ανήσυχα.

Αυτή τη φορά, η Sun δημοσιεύει σενάριο με το οποίο το Big-6 ονειρεύεται να... περιοριστεί στα βρετανικά ύδατα κι όχι να προσπαθήσει ξανά κάτι σε ευρωπαϊκή εμβέλεια, με πλάνο για μια βρετανική Λίγκα και συμμετοχή των Ρέιντζερς και Σέλτικ από την Σκωτία!

«Όλοι αισθανόμαστε ότι η Premier League πρέπει ν' αλλάξει ανεξάρτητα απ' ό,τι συνέβη με την ESL. Είναι ώρα ν' ανοίξουμε την πόρτα στην Ρέιντζερς και την Σέλτικ» φέρεται να είπε εκπρόσωπος ομάδας του Big-6, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Sun.

Κώστας Ζάλιαρης