Ψέματα, δεύτερες σκέψεις ομάδων και... τακτική υποχώρησης στην ESL!

Η European Super League αρχίζει και αντιμετωπίζει τριγμούς στο εσωτερικό της, φτάνοντας σε σημείο ομάδες να σκέφτονται μήπως τελικά αποχωρήσουν από την συμφωνία που έκαναν για την Λίγκα! «Δεν αποκλείεται να μη γίνει, θα πρέπει να μιλήσουμε με την UEFA» ανέφερε εκπρόσωπος ομάδας του Big-6!  Ψέματα, δεύτερες σκέψεις ομάδων και... τακτική υποχώρησης στην ESL!

Το SkySports και ο ρεπόρτερ του τηλεοπτικού κολοσσού, Κάβε Σόλεκολ, που παρακολουθεί τις εξελίξεις και το θέμα που αφορά το Big-του αγγλικού ποδοσφαίρου, αναφέρουν πως ακόμα δεν ξεκίνησε, η ESL αρχίζει και αντιμετωπίζει τριγμούς στο εσωτερικό της!

«Ορισμένες ομάδες από αυτές που αποτελούν ιδρυτικά στελέχη της Λίγκας βιάζονται να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ και άλλες αρχίζουν και κάνουν δεύτερες σκέψεις, αναφέροντας ότι “δεν υπογράψαμε για κάτι τέτοιο”»!

Ένας από τους λόγους που παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή ως αιτία διαφωνιών ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των κλαμπ που ξεκίνησαν την ESL είναι η ανυπαρξία συγκεκριμένης επικοινωνιακής πολιτικής για ν' αντιμετωπιστεί το τσουνάμι των αντιδράσεων, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή στρατηγική για το συγκεκριμένο κομμάτι.

Επιπλέον, ο τρόπος με τον οποίο παίκτες και προπονητές έμειναν απροστάτευτοι και δίχως την παραμικρή ενημέρωση για την ESL είναι ακόμα ένας λόγος για εντάσεις στην Λίγκα, ενώ, ακόμα και μέλη των διοικήσεων των ομάδων είχαν παντελή άγνοια για όσα θα ανακοινώνονταν την Κυριακή!

Την ίδια στιγμή, μια αγγλική ομάδα παρουσιάζεται αρκετά πιο μετανιωμένη για τη συμμετοχή της στο εγχείρημα της ESL και ισχυρίζεται πως ειπώθηκαν πολλά ψέματα για να πειστεί να μπει στη λίστα των πρώτων 12 που ίδρυσαν και ανακοίνωσαν την κλειστή Λίγκα!

Επιπλέον, εκπρόσωπος ομάδας από το Big-6, όπως αναφέρει το SkySports, ανέφερε ότι «δεν αποκλείεται να μην γίνει η ESL και ναι, θα μπορούσε με εκατέρωθεν υποχωρήσεις να γίνει και μια νέα συμφωνία με την UEFA! Χρειάζονται ακόμα ριζικές αλλαγές στο Champions League...

Χρειάζεται μια αλλαγή, αλλά δεν μας άκουγαν στο παρελθόν και έτσι προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις... Επίσης, προφανώς κανείς μας δεν θέλει να πληρώνει τώρα δικηγόρους και νομικές ομάδες για δικαστικές διαμάχες. Όλοι θέλουμε να παραμείνουμε στην Premier League που μας απειλεί αυτή τη στιγμή με διαγραφή...».

Κώστας Ζάλιαρης