Φήμες για απόλυση Μουρίνιο λόγω... European Super League!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε ξαφνικά το πρωί της Δευτέρας και κυκλοφορεί σενάριο που τον θέλει να έχει αντιδράσει στη συμμετοχή της Τότεναμ στην European Super League, να έχει αρνηθεί να προπονήσει την ομάδα και ν' αποχωρεί έπειτα από κουβέντα που έκανε με τον Λέβι! 



Φήμες για απόλυση Μουρίνιο λόγω... European Super League!

Ο Πορτογάλος προπονητής κάποτε ήταν special one. Τώρα πια, όχι. Η πραγματικότητα τον φέρνει αντιμέτωπο με μια πολύ σκληρή αλήθεια, αφού η Τότεναμ έγινε η πρώτη ομάδα που αφήνει τον Ζοσέ δίχως τίτλο σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο σύλλογο στον οποίο έχει δουλέψει ο πολύπειρος κόουτς, ενώ, εκεί κατέγραψε και το χειρότερο ποσοστό νικών της καριέρας του. 

Όπως αναφέρει φημολογία που έχει ξεσπάσει, ο Ζοσέ Μουρίνιο το πρωί της Δευτέρας αρνήθηκε να προπονήσει την Τότεναμ, ζήτησε να μιλήσει με τον Λέβι έπειτα από το θέμα της ESL που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής και σε αυτή την κουβέντα ήρθε και το «διαζύγιο». 

Το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών έρχεται παντελώς ορθά λόγω των αποτελεσμάτων της ομάδας και της απώλειας των στόχων που είχαν τεθεί. Το λάθος timing, μόλις έξι μέρες πριν από τον τελικό του Λιγκ Καπ με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Γουέμπλεϊ», είναι αυτό που ενισχύει τις πιθανότητες επαλήθευσης της προαναφερθείσας φημολογίας...

Κώστας Ζάλιαρης