Πογκμπά: «Με τον Μουρίνιο... δεν ήξερες τι σου ξημερώνει» (vid)

Ακόμα και σήμερα, όσο κι αν το έχει σκεφτεί και έχει προσπαθήσει να εξηγήσει πράγματα και καταστάσεις, ο Πολ Πογκμπά δεν μπόρεσε να βρει πειστική απάντηση. Μιλώντας για την σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Πορτογάλος... άφηνε παντελώς στο περιθώριο τους παίκτες που δεν ήθελε και τις τρομερές αλλαγές στη συμπεριφορά του.  



Πογκμπά: «Με τον Μουρίνιο... δεν ήξερες τι σου ξημερώνει» (vid)

Ο Γάλλος χαφ των «κόκκινων διαβόλων» από τις αγκαλιές και την αμοιβαία εκτίμηση με τον πρώην προπονητή του στην ομάδα, κατέληξαν να μη μιλιούνται και να τσακώνονται στις προπονήσεις, μέχρι και τα τέλη του 2018, όταν ο «Μου» απομακρύνθηκε από την άκρη του πάγκου.

Μιλώντας ανοιχτά για την επικοινωνία του με τον πρώην προπονητή του, ο Πογκμπά ανέφερε:

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στον Σόλσκιερ και τον Μουρίνιο. Ο Όλε δεν θα καταφερθεί ενάντια στους παίκτες του κι αν έχει κάτι μαζί σου, απλά δεν θα σε επιλέξει να παίξεις. Όχι όμως και να σε αντιμετωπίζει σαν να μην υπάρχεις. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά των δύο προπονητών.

Με τον Μουρίνιο τη μια μέρα είχαμε καλή σχέση και την άλλη πραγματικά δεν ήξερες τι μπορεί να έχει συμβεί και ήταν έτσι. Δεν μπορώ ακόμα και τώρα να το εξηγήσω αυτό που συνέβαινε...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης