Νόα Σόλσκιερ: «Πάντοτε μου δίνει φαγητό ο πατέρας μου»!

Ο γιος του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Νόα, θέλησε να πάρει θέση και να ελαφρύνει το κλίμα έπειτα απ' όσα ειπώθηκαν μετά το πρόσφατο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ, το φαγητό, τις πτώσεις του Σον και τον Μουρίνιο που χαρακτήρισε τον Νορβηγό συνάδελφό του ως «κακό πατέρα».  



Νόα Σόλσκιερ: «Πάντοτε μου δίνει φαγητό ο πατέρας μου»!

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «σπιρουνιών» ίσως και να είδε πολύ πιο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε την ατάκα του συναδέλφου του μετά το 3-1 της Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο το απόγευμα της Κυριακής, για τον Χέουνγκ – Μιν Σον.

«Αν ήταν γιος μου και έπεφτε κάτω έτσι και έκανε τόσα λεπτά να σηκωθεί και έπρεπε να τρέξουν πάνω του 10 συμπαίκτες του, δεν θα του έδινα φαγητό...» είπε ο Σόλσκιερ, με τον Μουρίνιο να του απαντάει εν εξάλλω:

«Του μίλησα και κατ' ιδίαν και θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό που είπε. Ως πατέρας πρέπει πάντοτε να φροντίζεις το παιδί σου να έχει φαγητό και χαίρομαι που ο Σον έχει ένα πατέρα καλύτερο από τον Σόλσκιερ! Απορώ που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν με ρωτήσατε καν γι' αυτό το πράγμα που είπε».

Τώρα, ο γιος του Σόλσκιερ, Νόα, σε μια προσπάθεια να βάλει τέλος και να το περάσει στην πλάκα, σχολίασε στην Tidens Krav: «Πάντα μου δίνει φαγητό, σας διαβεβαιώ! Γέλασα πολύ με αυτό που είπε είναι η αλήθεια. Βέβαια, δεν πέφτω κάτω όπως το έκανε και ο Σον...». 

Κώστας Ζάλιαρης