Μεγάλη κόντρα και ανταλλαγή δηλώσεων από Σόλσκιερ και Μουρίνιο για τον Σον! (vids)

Η συμπεριφορά του Σον στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε... πόλεμο ανάμεσα στον Σόλσκιερ και τον Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να εξαπολύει χαρακτηρισμούς προς τον Νορβηγό για όσα είπε περί πατέρα και υιού αναφορικά με τον Νοτιοκορεάτη! 



Μεγάλη κόντρα και ανταλλαγή δηλώσεων από Σόλσκιερ και Μουρίνιο για τον Σον! (vids)

Ο Σον ήταν εκείνος που στο πρώτο ημίχρονο της Κυριακάτικης αναμέτρησης είχε ανοίξει το σκορ για τα «σπιρούνια» προτού οι «κόκκινοι διάβολοι» κάνουν μεγάλη ανατροπή και φτάσουν στο τελικό 3-1, πετυχαίνοντας σπουδαίο «διπλό» στο Λονδίνο. 

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός φαίνεται ότι εκνεύρισε τους αντιπάλους του με ορισμένες από τις πτώσεις του, με αποτέλεσμα ο Σόλσκιερ στο φινάλε να δηλώσει ότι: «Αν ήταν γιος μου και έπεφτε κάτω έτσι και έκανε τόσα λεπτά να σηκωθεί και έπρεπε να τρέξουν πάνω του 10 συμπαίκτες του, δεν θα του έδινα φαγητό...». 

Ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος με αυτό που άκουσε και λίγο αργότερα δήλωσε: «Του μίλησα και κατ' ιδίαν και θεωρώ ανεπίτρεπτο αυτό που είπε. Ως πατέρας πρέπει πάντοτε να φροντίζεις το παιδί σου να έχει φαγητό και χαίρομαι που ο Σον έχει ένα πατέρα καλύτερο από τον Σόλσκιερ! Απορώ που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν με ρωτήσατε καν γι' αυτό το πράγμα που είπε». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης