Επιτέλους γκολ από τον Τραορέ! (vid)

Μπορεί να άργησε έναν χρόνο και τέσσερις μήνες, μπορεί μέσα στο 2020 να μην του πήγαινε τίποτα όπως θα το ήθελε, όμως, ο Αντάμα Τραορέ επέστρεψε στο σκοράρισμα και μάλιστα σε καθοριστικό σημείο στο παιχνίδι της Γουλβς με τη Φούλαμ για να χαρίσει και τη νίκη με σκορ 1-0 στην ομάδα του. 



Επιτέλους γκολ από τον Τραορέ! (vid)

Ο Ισπανός εξτρέμ μπορεί να έφτιαξε το όνομά του από τα σπριντ που έκανε, την τρομερή σωματοδομή του για την οποία... δεν κάνει σχεδόν ποτέ βάρη όπως έχει παραδεχτεί, ενώ, ένα από τα μεγάλα του ατού είναι και το λάδι που βάζει στα χέρια του για να ξεγλιστράει από τους αμυντικούς που προσπαθούν να τον κρατήσουν για να τον σταματήσουν. 

Παρ' όλα αυτά, όσον αφορά στο σκοράρισμα, τα πράγματα δεν του πήγαιναν καθόλου καλά...

Από τον Δεκέμβρη του 2019 και μετά δεν είχε καταφέρει να βρει στόχο σε ό,τι προσπάθειες κι αν είχε επιχειρήσει. Χρειάστηκε να περάσουν 48 σε όλες τις διοργανώσεις, 36 εξ αυτών στο πρωτάθλημα και φέτος να κάνει 28 τελικές, για να βρει επιτέλους το γκολ, το οποίο ήρθε και έφερε και νίκη για τη Γουλβς. 

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης της Παρασκευής απέναντι στη Φούλαμ, ο Τραορέ ήταν εκείνος που βρήκε δίχτυα στο 90' + 2' για το τελικό 1-0 της αναμέτρησης. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης