Γλυκάθηκε με Γιαννούλη, τώρα θέλει και Γιακουμάκη η Νόριτς!

Με την προσθήκη του Γιαννούλη στο αριστερό «φτερό» να την έχει ανεβάσει επίπεδο, η Νόριτς φαίνεται ότι έχει κλίση προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και τώρα φέρεται να τσεκάρει τον Γιώργο Γιακουμάκη της Φένλο που φέτος κατάφερε να στρέψει πολλούς προβολείς πάνω του με τα γκολ και τις επιδόσεις του στην Eredivisie!  



Γλυκάθηκε με Γιαννούλη, τώρα θέλει και Γιακουμάκη η Νόριτς!

Βάσει του ρεπορτάζ του TeamTalk, τα «καναρίνια» δεν έχουν αφήσει να περάσουν απαρατήρητα τα 27 γκολ σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα 24 από αυτά τα τέρματα να είναι στο ολλανδικό πρωτάθλημα, από τον Γιώργο Γιακουμάκη.

Η Νόριτς θέλει την επόμενη σεζόν που θα τη βρει, όπως όλα δείχνουν, στην Πρέμιερ Λιγκ, να ενισχύσει την γραμμή κρούσης και να βοηθήσει περισσότερο αυτή τη φορά τον Ντάνιελ Φάρκε, προσθέτοντας στην φαρέτρα του και τον Γιακουμάκη ώστε να πάρει πολλά γκολ από τον Έλληνα φορ.

Όπως επιβεβαιώνει το TeamTalk, τα «καναρίνια» είναι ένας από τους συλλόγους που έχουν εκφράσει θερμό ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και ευελπιστούν να τον δελεάσουν με την προοπτική της συμμετοχής στο κορυφαίο πρωτάθλημα...

Κώστας Ζάλιαρης