Μεγάλη Παρασκευή καθολικών με... φουλ δράση!

Η σημερινή ημέρα είναι η Μεγάλη Παρασκευή των καθολικών και για τον λόγο αυτό οι μικρές επαγγελματικές κατηγορίες της Αγγλίας έχουν φουλ δράση! Διαβάστε τις στοιχηματικές εκτιμήσεις της ημέρας από το england365.gr.  



Μεγάλη Παρασκευή καθολικών με... φουλ δράση!

Η Νόριτς που... δεν βλέπει κανέναν μέχρι και τη γραμμή τερματισμού ώστε να στεφθεί Πρωταθλήτρια και να επιστρέψει πανηγυρικά στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν μπορεί να θεωρήσει ότι θα συναντήσει αντίσταση από την Πρέστον στο Deepdale.

Η Μπλάκμπερν από την πλευρά της αντιμετωπίζει εκτός έδρας κι εκείνη, την Γουίκομ, σε ματς που οι δύο ομάδες μάλλον είναι αρκετά λογικό και πιθανό να είναι... ατίθασες και να σημειωθεί το Goal/Goal λόγω και των επιδόσεών τους.

Από εκεί και πέρα γκολ περιμένουμε και στο Ντονκάστερ – Τσάρλτον με τους γηπεδούχους ν' αγνοούν τη νίκη εδώ κι έναν μήνα αλλά να παραμένουν σε τροχιά διεκδίκησης θέσης στα πλέι-οφ.

Από την τρίτη κατηγορία υπάρχουν επίσης τα παιχνίδια Πλίμουθ – Γουίμπλεντον και Σάντερλαντ – Όξφορντ. Στην περίπτωση των «μαυρόγατων» το κυνήγι της δεύτερης θέσης για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ ενισχύει την κλίση για τον άσο, ο οποίος προτείνεται και στο παιχνίδι των «πράσινων» στο Πλίμουθ.

Αναλυτικά:

Πρέστον – Νόριτς 2

Πλίμουθ – Γουίμπλεντον 1

Σάντερλαντ – Όξφορντ 1

Γουίκομ – Μπλάκμπερν G/G

Ντονκάστερ – Τσάρλτον G/G