Γκουαρδιόλα: «Αναντικατάστατος ο Αγουέρο σε ψυχή και καρδιά»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μόνο να εξυμνήσει την ποιότητα του ανθρώπου και του ποδοσφαιριστή, Σέρχιο Αγουέρο, θα μπορούσε, μετά την επισημοποίηση της επικείμενης αποχώρησης του Αργεντινού από την Μάντσεστερ Σίτι μετά από μια πλούσια και γεμάτη διακρίσεις 10ετία.  

Advertisement
Γκουαρδιόλα: «Αναντικατάστατος ο Αγουέρο σε ψυχή και καρδιά»

Ο Καταλανός προπονητής μιλώντας στο SkySports έκανε λόγο για ποδοσφαιριστή που μπορεί να θεωρηθεί αναντικατάστατος, σε ό,τι αφορά την νοοτροπία, την ψυχή και την καρδιά του, αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει με αριθμούς...

«Είναι αναντικατάστατος. Αν όχι σε αριθμούς, αν και έπαιξε περισσότερα από 360 ματς και πέτυχε πέτυχε περισσότερα από 250 γκολ, με αρκετούς τίτλους, τότε αναντικατάστατος σίγουρα για τον σύλλογο με την ψυχή και την καρδιά που έχει. Είναι θρύλος για το κλαμπ, θα παραμείνει στο μυαλό των οπαδών, των ανθρώπων της ομάδας και των παικτών με τους οποίους συνεργάστηκε, όπως επίσης και για τους προπονητές με τους οποίους δούλεψε εδώ.

Εμείς που ήρθαμε στην ομάδα μετά από εκείνον είμαστε τυχεροί που τον ζήσαμε. Παίκτες όπως ο Χαρτ, ο Ζαμπαλέτα, ο Κομπανί, ο Αγουέρο, ο Νταβίντ Σίλβα βοήθησαν το κλαμπ να κάνει αρκετά βήματα μπροστά. Οι οπαδοί και ο σύλλογος θα τους ευγνωμονούν. Δεν θα καταφέρναμε τόσα πράγματα τα προηγούμε 4-5 χρόνια δίχως εκείνους» είπε ο Πεπ.

Κώστας Ζάλιαρης