Η κλωτσιά του Ρόουφι, το ρατσιστικό σχόλιο και οι μπουνιές στ' αποδυτήρια! (pics & vids)

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στον επαναληπτικό της Ρέιντζερς με την Σλάβια Πράγας στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Από το εγκληματικό χτύπημα του Ρόουφι στον αντίπαλο πορτιέρε στο πρόσωπο, την αποβολή και τα ράμματα, στο ρατσιστικό σχόλιο που καταγγέλει ο Καμαρά που άκουσε από αντίπαλο μέχρι τις μπουνιές που ισχυρίζονται οι Τσέχοι ότι έπεσαν στ' αποδυτήρια! 



Η κλωτσιά του Ρόουφι, το ρατσιστικό σχόλιο και οι μπουνιές στ' αποδυτήρια! (pics & vids)

Ο Ρόουφι με... εγκληματική ενέργεια στο πρώτο μέρος αποχώρησε με κόκκινη κάρτα από το ματς έχοντας χτυπήσει πολύ άσχημα τον Κόλαρ στο πρόσωπο και ανοίγοντάς του μεγάλες πληγές που χρειάστηκαν ράμματα, ενώ, ο πορτιέρε της Σλάβια αποχώρησε από το ματς με φορείο. 

Προς το φινάλε της αναμέτρησης ο Γκλεν Καμαρά κατήγγειλε πως αντίπαλός του τον πλησίασε και τον εξύβρισε με ρατσιστικό χαρακτηρισμό, ο Στίβεν Τζέραρντ τον στήριξε απόλυτα καλώντας την UEFA να αναλάβει δράση, όμως, η Σλάβια πέρασε στην αντεπίθεση. 

Κατήγγειλε μπουνιές στ' αποδυτήρια και η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ενημερώθηκε και γι' αυτό το περιστατικό, τη στιγμή που περιμένει την έκθεση του διαιτητή και του παρατηρητή για το ρατσιστικό περιστατικό. 

Για την ιστορία η Ρέιντζερς ηττήθηκε 2-0 στην ρεβάνς της Γλασκώβης και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου ματς αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-1. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης