Φιλ Φόντεν: Ο πιο παραγωγικός teenager της Πρέμιερ Λιγκ!

Φτάνοντας τη συμβολή του σε 20 τέρματα για την Μάντσεστερ Σίτι την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Φιλ Φόντεν είναι ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη συμμετοχή και παραγωγικότητα συγκριτικά με όλους τους υπόλοιπους του ηλικιακού του επιπέδου στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Φιλ Φόντεν: Ο πιο παραγωγικός teenager της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Μπουκάγιο Σάκα μπορεί να κάνει τα δικά του στο Γιουρόπα Λιγκ, ο Φεράν Τόρες μπορεί να είχε αξιοπρόσεκτη παρουσία και στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι, ο Πέδρο Νέτο στην Γουλβς έχει τον δικό του πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ, ο Κάι Χάβερτς προσπαθεί να βρει σταθερότητα και συνέπεια ως «ψευτοεννιάρι» στην Τσέλσι.

Όλοι τους, όμως, δεν έχουν την αποτελεσματικότητα και την τρομερή συμβολή που έχει καταγράψει ο Φιλ Φόντεν στους «πολίτες», έχοντας βάλει κι εκείνος το λιθαράκι του και στο 2-0 επί της Γκλάντμπαχ στον επαναληπτικό των «16», το βράδυ της Τρίτης στην Βουδαπέστη.

Τα 20 γκολ στα οποία έχει συμμετοχή, είναι τα περισσότερα από κάθε άλλον του ηλικιακού του επιπέδου όσον αφορά τους συναδέλφους του που αγωνίζονται στην Πρέμιερ Λιγκ, σε ό,τι αφορά την παρουσία τους σε όλες τις διοργανώσεις που δίνουν το «παρών» οι ομάδες τους...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης