Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

Οι δηλώσεις του Κένι Νταλγκλίς για τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά και το μέλλον του Φάμπιο Καπέλο στην εθνική Αγγλίας είναι τα δύο θέματα που απασχολούν τις αγγλικές εφημερίδες.



Ο αγγλικός Τύπος σήμερα

The Mail

Σε ανοιχτή κόντρα βρίσκεται ο Κένι Νταλγκλίς με τους διαιτητές, μετά τις τελευταία σφυρίγματα στον αγώνα της Λίβερπουλ κόντρα στην Στόουκ.


Sunday Express

Τον Ρος Μπάρκλεϊ από τα «τσικό» της Έβερτον έχει βάλει στο μάτι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


Daily Star

Αρνείται να δεχθεί ότι δεν έχει μέλλον στην Τσέλσι ο Γκαέλ Κακουτά, παρά το γεγονός ότι για δεύτερη σεζόν παραχωρείται δανεικός.

Δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προπονητική ο Κέβιν Κίγκαν.

Παρά το γεγονός ότι ο Φάμπιο Καπέλο δεν υπολογίζει στον Τζόι Μπάρτον, ο Νιλ Γουόρνοκ θεωρεί ότι ο 28χρονος μέσος έχει μέλλον στην εθνική Αγγλίας.


Sunday Mirror

Σίγουρος ότι η μεταγραφή του Άσλεϊ Γιανγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον βοήθησε στην καριέρα του, είναι ο Φάμπιο Καπέλο.

Με τον Φάμπιο Καπέλο τα έχουν βάλει στην Άρσεναλ, για τους τραυματισμούς που έχουν οι παίκτες των «κανονιέρηδων».


Sunday Record

«Πνίξε την υπερηφάνεια σου και σήκωσε το τηλέφωνο» λέει ο Ντέιβιντ Γουάιρ στον Στίβεν Φλέτσερ.