Μάντσεστερ Σίτι: Άλλες πέντε νίκες για την απόλυτη κορυφή!

Φτάνοντας στο σερί των 21 νικών σε όλες τις διοργανώσεις μετά και το 4-1 επί της Γουλβς το βράδυ της Τρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι κυνηγάει πλέον τις Ρεάλ, Μπάγερν και Άγιαξ για την απόλυτη κορυφή των διαδοχικών θετικών αποτελεσμάτων στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές Λίγκες!  



Μάντσεστερ Σίτι: Άλλες πέντε νίκες για την απόλυτη κορυφή!

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε σρα 28 παιχνίδια δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ το οποίο και σημείωσε φυσικά επί των ημερών του Πεπ Γκουαρδιόλα το 2017, όταν ξεκινούσε η κυριαρχία της ομάδας πριν από το διάλειμμα του 2020 με τον τίτλο που πήρε η Λίβερπουλ.

Η Σίτι του σερί των 21 νικών έχει πλέον επόμενο στόχο την Ρεάλ Μαδρίτης των 22 θετικών αποτελεσμάτων, μια επίδοση που κατάφερε να καταγράψει από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Δεκέμβρη του 2014 σε όλες τις διοργανώσεις που αγωνίστηκε.

Αμέσως μετά είναι η Μπάγερν Μονάχου με 23 (Φεβρουάριος – Σεπτέμβριος 2020), ο Άγιαξ σε πολύ διαφορετική εποχή με 25 (Απρίλιος – Οκτώβριος 1995) και η απόλυτη κορυφή ανήκει στον Αίαντα της δεκαετίας του '70!

Η ολλανδική ομάδα είχε καταφέρει από τον Οκτώβρη του 1971 έως και τον Μάρτιο του 1972 να σημειώσει το απόλυτο ρεκόρ των 26 νικών!

Κώστας Ζάλιαρης