Ρέιντζερς: Γκολ με το τσουβάλι και επίδοση 13 ετών!

Μία φοβερή επίδοση κατόρθωσε να μας χαρίσει το ζευγάρι ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Άντβερπ, με την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ να συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και να κοιτάζει... μακριά στην διοργάνωση!   



Ρέιντζερς: Γκολ με το τσουβάλι και επίδοση 13 ετών!

Έλαβε τέλος η παράσταση. Το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή, βρήκε το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ να παίρνει μία εμφατική πρόκριση κόντρα στην... αλλοπρόσαλλη Άντβερπ, η οποία έπαιξε το παιχνίδι των γηπεδούχων, απόλαυσε την πορεία της αλλά αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Σε 180 λεπτά παιχνιδιού, το συγκεκριμένο ζευγάρι πέτυχε 14 γκολ συνολικά, με την Ρέιντζερς να σκοράρει 9 φορές και να δέχεται 5 τέρματα σε δύο αναμετρήσεις. 

Αυτή της Πέμπτης, μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που κάποιος αντίπαλός της σε όλες τις διοργανώσεις καταφέρνει να σκοράρει δύο φορές απέναντί της μέσα στο Άιμπροξ, αλλά συνδυάστηκε με την τέταρτη σερί ευρωπαϊκή της επικράτηση, με το ρεκόρ της να είναι οι 5 νίκες που πέτυχε το 1969!

Επιπλέον τα 14 τέρματα που πέτυχαν οι δύο ομάδες συνολικά, τις καθιστούν το δεύτερο ζευγάρι με τα περισσότερα γκολ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, ισοφαρίζοντας ουσιαστικά το 8-6 που είχαν κάνει η Χέλσινμποργκ με την Χέρενφεν το 2007-2008.

Το σύνολο του Στίβεν Τζέραρντ που έφτασε τις 19 νίκες στα τελευταία 20 εντός έδρας ματς, έχοντας ως απόλυτους πρωταγωνιστές τον Μορέλος, ο οποίος έχει ανάμειξη σε 11 τέρματα στα τελευταία 7 παιχνίδια, αλλά και τον Κεντ που με ακόμα μια ασίστ έφτασε τις 9, όσες δηλαδή είχε τις δύο προηγούμενες σεζόν μαζί, συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του και στοχεύει ψηλά.

Αποδίδει εξαιρετικά η Ρέιντζερς και αρέσει. 

Το ποδόσφαιρο της Σκωτίας αντικρίζει την επικείμενη πρωταθλήτριά του και «χαίρεται» που το αντιπροσωπεύει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ