Είναι είδηση: Ο Βέρνερ σκόραρε στην Πρέμιερ!

Μετά τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, 100 μέρες αργότερα, 1.000 αγωνιστικά λεπτά μετά την τελευταία φορά, ο Τίμο Βέρνερ επιτέλους βρήκε δίχτυα και ανακουφισμένος το πανηγύρισε χαμογελώντας με την ευχή αυτό να είναι μια νέα αρχή για τον ίδιο!  



Είναι είδηση: Ο Βέρνερ σκόραρε στην Πρέμιερ!

Με την έλευση του Τόμας Τούχελ στον πάγκο των «μπλε», ο Βέρνερ δείχνει να αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά στον αγωνιστικό χώρο.

Το παλεύει, έχει αυτοπεποίθηση, έχει και τη στήριξη των συμπαικτών του που πανηγυρίζουν τα γκολ του στις προπονήσεις, όμως, σε επίσημο ματς στο πρωτάθλημα, ο Γερμανός επιθετικός δεν μπορούσε να λύσει τα μάγια που του είχαν κάνει.

Μετά το 80ο λεπτό του αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στις 7 του περασμένου Νοέμβρη για το τελικό 4-1, ο Τίμο Βέρνερ ξαναβρήκε δίχτυα νικώντας τον Ντάρλοου της Νιούκαστλ στο 39' της άνετης νίκης (2-0) επί της Νιούκαστλ το βράδυ της Δευτέρας.

Πέρασαν 100 ημέρες, 1.000 αγωνιστικά λεπτά και 16 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ για να χριστεί σκόρερ ο Τίμο Βέρνερ και να φτάσει πλέον στα 5 γκολ και τις 5 ασίστ ώστε να έχει συμβολή σε 10 τέρματα στην πρώτη του σεζόν στην Λίγκα με τη φανέλα των «μπλε» του Λονδίνου.

«Ναι, επιτέλους έβαλα γκολ...» είπε τρομερά ανακουφισμένος στις κάμερες μετά τη λήξη του ματς, με τον Τούχελ να ευελπιστεί να πάρει πλέον ο συμπατριώτης του φόρα για να ένα... κρεσέντο σκοραρίσματος ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας που είναι ο εφικτός στόχος...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης