Ράσφορντ: Τέταρτος νεότερος που φτάνει στις 250 εμφανίσεις με την Γιουνάιτεντ

Μαζί με τον Άντονι Μαρσιάλ, ο Μάρκος Ράσφορντ έφτασε στις 250 συμμετοχές με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το έκανε μόλις σε ηλικία 23 ετών! Μπορεί μαζί με τον Γάλλο να μην σκόραραν απέναντι στην Γουέστ Χαμ, όμως, ο Άγγλος έγινε ο τέταρτος νεότερος παίκτης της ομάδας του που φτάνει σε αυτό τον αριθμό παιχνιδιών!  



Ράσφορντ: Τέταρτος νεότερος που φτάνει στις 250 εμφανίσεις με την Γιουνάιτεντ

Ο Ράσφορντ έχει προσφέρει σε απίστευτο βαθμό στην προσπάθεια των «κόκκινων διαβόλων» να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο, όμως, πολύ περισσότερο έχει προσφέρει σε ανθρώπινο επίπεδο με όσα έκανε καθ' όλη τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου με τις ενέργειες και την καμπάνια για τις οικογένειες και τα παιδιά των σχολείων.

Το βράδυ της Τρίτης στο ματς του Κυπέλλου με την Γουέστ Χαμ, ο Ράσφορντ πραγματοποίησε την 250η του εμφάνιση με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ και έγινε ο 4ος νεότερος που το καταφέρνει για το κλαμπ.

Το πέτυχε σε ηλικία 23 ετών και 101 ημερών, μένοντας πίσω από τους Γουάιτσαϊντ (22 ετών και 192 ημερών), Τζορτζ Μπεστ (22 ετών και 199 ημερών) και Ράιαν Γκιγκς (22 ετών και 301 ημερών).

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης