Η Σέφιλντ... εμπνέεται από την Γιουνάιτεντ!

Η τελευταία και... καταϊδρωμένη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αντλεί έμπνευση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο κι έτσι μονάχα απέναντι στο σύνολο του Σόλσκιερ έχει καταφέρει να σκοράρει δυο φορές σε παιχνίδι πρωταθλήματος! 



Η Σέφιλντ... εμπνέεται από την Γιουνάιτεντ!

Οι «λεπίδες» σταμάτησαν το καλύτερο σερί ομάδας στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με τους «κόκκινους διαβόλους» να έχουν 13 ματς δίχως ήττα πριν από την αναμέτρηση της Τετάρτης στο «Ολντ Τράφορντ». 

Παράλληλα, η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ έγινε η πρώτη από το Γιόρκσαϊρ που παίρνει νίκη στο γήπεδο της Γιουνάιτεντ από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ, ενώ, η αμέσως προηγούμενη νίκη της εκεί, ήταν το μακρινό 1973! 

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με τα γκολ των Μπράιαν και Μπερκ πέρασε από το Μάντσεστερ με το τελικό 2-1 και κατάφερε να σκοράρει ξανά δυο φορές απέναντι στην Γιουνάιτεντ. 

Αυτό είναι αξιοσημείωτο, γιατί μονάχα στα παιχνίδια με την Γιουνάιτεντ έχουν καταφέρει οι «λεπίδες» να πετύχουν δυο γκολ σε ματς πρωταθλήματος! Το είχαν κάνει και είχαν ηττηθεί 3-2 στο Bramall Lane, όμως τώρα πήραν το υπέρ τους 2-1 στο «Ολντ Τράφορντ». 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Όλιβερ Μπερκ σκόραρε για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ, έπειτα από 28 αναμετρήσεις, καταρρίπτοντας την επίδοση του Γκάρεθ Μπέιλ στο δικό του ξεκίνημα στο κορυφαίο πρωτάθλημα! 

Κώστας Ζάλιαρης