Η Ρωσία πρώτο φαβορί για το Εuro, η UEFA εγκαταλείπει την ιδέα των 12 πόλεων!

Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Πλατινί για Euro2020 σε ολόκληρη την Ευρώπη με 12 πόλεις φαίνεται πως οριστικά και αμετάκλητα μπαίνει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, μετά την ειδοποίηση της UEFA προς όσους έχουν πάρει ήδη εισιτήριο να δηλώσουν μέχρι τις 26 Ιανουαρίου εάν θέλουν τα λεφτά τους πίσω!   Advertisement
Η Ρωσία πρώτο φαβορί για το Εuro, η UEFA εγκαταλείπει την ιδέα των 12 πόλεων!

Σε διαφορετική περίπτωση, αλλαγής του format πιθανότατα θα τα χάσουν! 

Αυτό σημαίνει πως, ό,τι υπήρχε ως φημολογία από τις αρχές Δεκεμβρίου, αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να προτιμάει προκειμένου να μην κινδυνεύσει και πάλι με αναβολή που ουσιαστικά θα είναι ματαίωση, η μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, να γίνει μεν, αλλά σε μία χώρα τον επόμενο Ιούνιο και Ιούλιο!
Η Ρωσία είναι η πρώτη που έχει εκφράσει την επιθυμία προς την UEFA  να διοργανώσει εξ ολοκλήρου το Euro με τον Πούτιν να εγγυάται προσωπικά πως η χώρα του μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή!

Η Γερμανία επίσης είναι μία από τις χώρες που σκέφτονται στην UEFA ενώ η περίπτωση της Αγγλίας μοιάζει να έχει τις λιγότερες πιθανότητες αν και αρχικά με βάση το πρόγραμμα που υπήρχε στο Εuro θα διοργάνωνε στο Γουέμπλεΐ φάση ομίλων και μετά τους ημιτελικούς και τον τελικό. 

Μετά όμως από την κακή διαχείριση που έχει κάνει η βρετανική κυβέρνηση  κατά τη διάρκεια της πανδημίας μοιάζει πολύ δύσκολο να επιλεγεί ως η μοναδική οικοδέσποινα. 

Το σίγουρο είναι πως στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία καταλήγουν στο συμπέρασμα πως προκειμένου να διασωθεί η διοργάνωση από  οποιαδήποτε άλλη αναβολή που ουσιαστικά θα σημαίνει και ματαίωση πρέπει να οδηγηθούμε σε λύση όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με το Champions League και το Europa League, δηλαδή την επιλογή μίας χώρας όπου θα έχει την ευθύνη να φέρει εις πέρας την διοργάνωση! Ανακοινώσεις αναμένονται στις πρώτες μέρες του Μαρτίου!