Η Τότεναμ χάρισε καθαρές φανέλες στην Μαρίν ως αναμνηστικό!

Σε μια τέτοια ιστορική περίσταση, ήταν κρίμα οι παίκτες της Μαρίν να μην πάρουν ούτε ένα αναμνηστικό από τους ποδοσφαιριστές της Τότεναμ κι έτσι η λονδρέζικη ομάδα χάρισε καθαρές φανέλες, αφού λόγω του κορονοϊού και των μέτρων απαγορευόταν η ανταλλαγή! 



Η Τότεναμ χάρισε καθαρές φανέλες στην Μαρίν ως αναμνηστικό!

Η Μαρίν, η γειτονιά της ομάδας και η πόλη του Κρόσμπι γενικότερα έζησε τεράστιες στιγμές το απόγευμα της Κυριακής με την ιστορική αναμέτρηση κόντρα στα «σπιρούνια». 

Η ερασιτεχνική ομάδα, έχοντας βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον 3ο γύρο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού με... χιτσκοκικό φινάλε και γκολ στο τελευταίο λεπτό της παράτασης στο ματς του 2ου γύρου, φιλοξένησε την Τότεναμ και όλη η περιοχή το γιόρτασε. 

Κόσμος προσπάθησε να παρακολουθήσει όπου κι όπως μπορούσε το ματς, σε ένα γήπεδο που περιτριγυρίζεται από κατοικίες και μπορούσαν όλοι στη γειτονιά από τα παράθυρά τους και τα μπαλοκάνια τους ν' απολαύσουν την αναμέτρηση. 

Στην λήξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν ν' ανταλλάξουν φανέλες λόγω κορονοϊού και η Τότεναμ χάρισε σε όλους καθαρές εμφανίσεις ως αναμνηστικό από την σπουδαία βραδιά για την Μαρίν! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης