Η Τότεναμ έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο!

Μια.. ασθένεια γίνεται για την Τότεναμ το γεγονός πως έρχεται αντιμέτωπη με σκληρή τιμωρία στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων και έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τη φετινή σεζόν με αυτό τον τρόπο!  



Η Τότεναμ έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς με γκολ στο τελευταίο 10λεπτο!

Το βράδυ της Κυριακής η Γουλβς βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 86ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Σάις κι έτσι το τελικό 1-1 άφησε το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο στο -6 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Ήταν το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος κατά το οποίο τα «σπιρούνια» αποτυγχάνουν να πάρουν νίκη, ενώ πλέον, έχουν απωλέσει εννέα βαθμούς με γκολ αντιπάλων στα τελευταία 10 λεπτά των αναμετρήσεων έχοντας την... αρνητική πρωτιά στη φετινή σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ!

Από την ισοπαλία με την Νιούκαστλ (1-1) με το πέναλτι στις καθυστερήσεις για το χέρι του Ντάιερ, στο τρομερό 3-3 με την Γουέστ Χαμ με τρία γκολ από τα «σφυριά» μετά το 80'.

Από εκεί στην ισοπαλία (1-1) με την Κρίσταλ Πάλας πριν από το ντέρμπι κορυφής με τη Λίβερπουλ το οποίο κρίθηκε με γκολ του Φιρμίνο στο 90' (2-1). Και πλέον ήρθε η Γουλβς να κάνει νέα ζημιά...

Κώστας Ζάλιαρης