Χάβερτς και Βέρνερ σε πολύ άσχημα φεγγάρια...

Η Τσέλσι μπορεί να έχει τον... αφηνιασμένο Ολιβιέ Ζιρού στην επίθεση, ωστόσο, οι δύο ποδοσφαιριστές που απέκτησε με πολλά εκατομμύρια το φετινό καλοκαίρι και στηρίζει πολλά σε αυτούς, έχουν χαθεί παντελώς το τελευταίο διάστημα...  



Χάβερτς και Βέρνερ σε πολύ άσχημα φεγγάρια...

Ο λόγος για τους Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτς που φτάνοντας στο Λονδίνο από τις Λειψία και Μπάγερ Λεβερκούζεν αντίστοιχα, είχαν δημιουργήσει προσδοκίες και μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει ν' ανταποκριθούν στον μικρότερο δυνατό βαθμό.

Στην ήττα (2-1) της Τσέλσι από την Γουλβς, με την ομάδα του Λάμπαρντ να έχει δύο διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά έπειτα από έναν χρόνο, ο Κάι Χάβερτς ήταν άφαντος.

Απέτυχε να κάνει οποιαδήποτε τελική φάση ή να δημιουργήσει ευκαιρία για γκολ στα 71 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ, την τελευταία φορά που συμμετείχε σε φάση που οι «μπλε» έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα και είχε συνεισφορά, ήταν πριν από 14 παιχνίδια, απέναντι στην Σαουθάμπτον, τον Οκτώβριο!

Ο Τίμο Βέρνερ από την πλευρά του ακόμα δεν έχει φορτσάρει καθόλου κι ας μπήκε Δεκέμβριος...

Στα τελευταία 8 παιχνίδια της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα σε Νιούκαστλ, Ρεν, Τότεναμ, Σεβίλλη, Λιντς, Κράσνονταρ, Έβερτον και Γουλβς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, πράγμα που ασφαλώς και στερεί επιλογές στο σκοράρισμα για την Τσέλσι...

Κώστας Ζάλιαρης