Η απαράδεκτη ενέργεια και η αποβολή του Τζάκα (vid)

Ο Γκρανίτ Τζάκα αποβλήθηκε για απαράδεκτη λαβή στον λαιμό αντιπάλου στην ήττα (1-0) της Άρσεναλ από την Μπέρνλι και έκανε τρομερά δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του που λίγο αργότερα μάζεψε και τη μπάλα από τα δίχτυα της. Τον κατηγόρησε για το αρνητικό αποτέλεσμα ο Αρτέτα, τονίζοντας πως ο Ελβετός ξεπέρασε τα όρια. Advertisement
Η απαράδεκτη ενέργεια και η αποβολή του Τζάκα (vid)

Ο Τζάκα λίγο πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα στο «Έμιρεϊτς» το βράδυ της Κυριακής σε στιγμή έντασης έπιασε αντίπαλο από τον λαιμό και το έκανε μπροστά στον διαιτητή. 

Από την πρώτη στιγμή ο Λακαζέτ που ήταν δίπλα του κατάλαβε πως ο συμπαίκτης του δεν θα τη γλίτωνε, με τον ρέφερι να βγάζει την κόκκινη κάρτα, τους «κανονιέρηδες» να μένουν με παίκτη λιγότερο και εν τέλει να γνωρίζουν την ήττα με το τελικό 1-0. 

Ο Μικέλ Αρτέτα είχε να πει για τον Τζάκα και το περιστατικό: 

«Είναι απαράδεκτο γιατί άφησε την ομάδα με παίκτη λιγότερο τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές ήθελαν να δώσουν περισσότερα, να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση, να παραμείνουν στο ματς και ο Γκρανίτ ξεπέρασε τα όρια. Έκανε ένα μεγάλο λάθος και αυτό μας κόστισε...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης