Πογκμπά: «Ξεκάθαρος με την ομάδα, μη μιλάτε αν δεν ξέρετε»

Με ασάφεια απάντησε για το μέλλον του και σε περίεργο timing ο Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξε αργά το βράδυ του Σαββάτου μερικές ώρες μετά το ισόπαλο (0-0) ντέρμπι του Μάντσεστερ να αναφέρει πως είναι ξεκάθαρος με τη Γιουνάιτεντ και πως αυτή τη στιγμή δεν έχουν σημασία τα λόγια...



Πογκμπά: «Ξεκάθαρος με την ομάδα, μη μιλάτε αν δεν ξέρετε»

Τόσες μέρες κρατούσε σιγή ιχθύος. Δεν απάντησε ούτε όταν ο Ραϊόλα είπε πως ο χρόνος του πελάτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τελειώσει, ούτε όταν ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ βγήκε στην αντεπίθεση. 

Ο Πολ Πογκμπά, λίγη ώρα μετά το ντέρμπι του Μάντσεστερ που κανείς δεν θα θυμάται λόγω του κακού θεάματος και του τελικού 0-0, έγραψε στα social media: 

«Πάντα μαχόμουν και πάντα θα μάχομαι για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς. Δεν έχουν σημασία τα λόγια αυτή τη στιγμή. Το μέλλον είναι μακριά, το παρόν είναι αυτό που μετράει και είμαι 1.000% αφοσιωμένος. Πάντα θα είμαστε δυνατοί ενωμένοι. Όλα όσα πρέπει έχουν ξεκαθαριστεί ανάμεσα σε εμένα και τον σύλλογο και αυτό δεν πρόκειται ν' αλλάξει. Όταν δεν ξέρετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μη μιλάτε...». 

Κώστας Ζάλιαρης