Έζησε το όνειρο της αρχηγίας ο Αλεξάντερ – Άρνολντ

Στα 22 του, βλέπει όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά του όνειρα να γίνονται πραγματικότητα ένα – ένα και το βράδυ της Τετάρτης στο εκτός έδρας ματς με τη Μίντιλαντ, ο Αλεξάντερ – Άρνολντ ήταν για πρώτη φορά στην καριέρα του αρχηγός της ανδρικής ομάδας της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ!  



Έζησε το όνειρο της αρχηγίας ο Αλεξάντερ – Άρνολντ

Ο Άγγλος φουλ μπακ των «κόκκινων» τα τελευταία χρόνια βλέπει κάθε του ευχή και κάθε όνειρο που έκανε από μικρό παιδάκι, να του έρχονται στα χέρια έπειτα από τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει και το επίπεδο στο οποίο έχει φτάσει σε τόσο νεαρή ηλικία.

Πλέον, κατάφερε να γίνει για πρώτη φορά αρχηγός της Λίβερπουλ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μίντιλαντ στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάλιστα, σε ηλικία 22 ετών και 63 ημερών είναι ο νεαρότερος που φοράει το περιβραχιόνιο της Λίβερπουλ σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ο τρίτος νεαρότερος σε όλη την ιστορία της ομάδας!

Ο 22χρονος δεξιός οπισθοφύλακας του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ είναι ευλογημένος και αυτή την ευλογία την αντικρίζει με κάθε του προσπάθεια πάνω στο χορτάρι...

 

 

Image

Κώστας Ζάλιαρης