Ο Χάαλαντ κατέκτησε το Golden Boy, Σάντσο και Φόντεν στην πρώτη 10άδα

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ τελικά δεν μπορούσε ν' απειληθεί από κανέναν για το βραβείο του Golden Boy για το 2020 και αναδείχθηκε μεγάλος νικητής. Τρεις Άγγλοι στην πρώτη 10άδα, με τον Σάντσο, τον Φόντεν και τον Σακά να εκπροσωπούν τις Ντόρτμουντ, Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ αντίστοιχα.   Advertisement
Ο Χάαλαντ κατέκτησε το Golden Boy, Σάντσο και Φόντεν στην πρώτη 10άδα

Ο φοβερός και τρομερός Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν ο μεγάλος νικητής του βραβείου που διοργανώνεται και απονέμεται από την εφημερίδα Tuttosport κάθε χρονιά, δίχως να επηρεαστεί ο θεσμός από την πανδημία, όπως για παράδειγμα έγινε με την Χρυσή Μπάλα.

Ο Χάαλαντ δεν είχε αντίπαλο κι έτσι έκανε το βραβείο δικό του, με το αγγλικό ποδόφαιρο να εκπροσωπείται από τους Τζέιντον Σάντσο, Φιλ Φόντεν και Μπουκάγιο Σακά οι οποίοι τερμάτισαν στην 4η, την 7η και την 9η θέση αντίστοιχα.

*Πρόκειται για ένα βραβείο, για το οποίο ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος εκπροσωπεί την Ελλάδα (ΣΠΟΡFM 94,6 - SportDay) με τη δική του ψήφο και είναι ο μοναδικός που συμμετέχει στη διαδικασία από την οποία αναδεικνύεται ο ποδοσφαιριστής που παραλαμβάνει το βραβείο της ιταλικής Tuttosport.

Image

Κώστας Ζάλιαρης