Όλα τα ματς της Πρέμιερ στην τηλεόραση μέχρι και τον Ιανουάριο!

Αποφασίζοντας την ματαίωση του αποτυχημένου σχεδίου PayPerView έπειτα από την εξέγερση των οπαδών, η Πρέμιερ Λιγκ έκανε ένα... πρώιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο στον κόσμο με την live τηλεοπτική κάλυψη όλων των αγώνων μέχρι και τον προσεχή Ιανουάριο! 



Όλα τα ματς της Πρέμιερ στην τηλεόραση μέχρι και τον Ιανουάριο!

Το κορυφαίο πρωτάθλημα άκουσε, έλαβε υπόψιν του και δικαίωσε τους οπαδούς που αντί να πληρώνουν για να βλέπουν την ομάδα τους έναντι 15 λιρών το κάθε ματς, έδιναν χρήματα σε τράπεζες φαγητού και φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε αυτούς τους τρομερά περίεργους και δύσκολους καιρούς της πανδημίας. 

Το αποτυχημένο, όπως κρίθηκε εκ του αποτελέσματος, πλάνο του PayPerView οδηγήθηκε στα σκουπίδια και αποφασίστηκε η ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση όλων των αγώνων του πρωταθλήματος μέχρι και τον Ιανουάριο! 

Μάλιστα, στην αναπροσαρμογή του προγράμματος των SkySports και BT Sport ώστε να χωρέσουν όλα τα ματς στις συνδρομητικές πλατφόρμες, πήρε και το BBC το παιχνίδι της Φούλαμ με την Έβερτον στις 22 του μηνός, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων. 

Κώστας Ζάλιαρης