Το νέο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της Λίβερπουλ και η τρομερή αναφορά του Κλοπ στον κορονοϊό (vid)

Στις 30 του μηνός θα κυκλοφορήσει το νέο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ για την σεζόν κατά την οποία η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια. Οι παίκτες και ο Κλοπ εξιστορούν περιστατικά, με τον Γερμανό κόουτς να μιλάει με απίστευτο τρόπο για την περίοδο της αναβολής... της ζωής τον περασμένο Μάρτιο λόγω του κορονοϊού. 



Το νέο εντυπωσιακό ντοκιμαντέρ της Λίβερπουλ και η τρομερή αναφορά του Κλοπ στον κορονοϊό (vid)

Το ντοκιμαντέρ τιτλοφορείται «At the end of the storm» και το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα κάνει τους οπαδούς της Λίβερπουλ αλλά και τους λοιπούς ποδοσφαιρόφιλους να περιμένουν με αγωνία το εντυπωσιακό φιλμ. 

Ο Γιούργκεν Κλοπ, πέρα από την ατάκα πως: «δεν είμαι τόσο έξυπνος, δεν είμαι ο πιο έξυπνος άνθρωπος στον κόσμο, χρειάζομαι ομάδα κοντά μου», μίλησε με τρομερό τρόπο για την περίοδο που ο κορονοϊός χτύπησε για πρώτη φορά την πόρτα της ανθρωπότητας...

«Ήμουν εκνευρισμένος με τον τρόπο που είχε παίξει η Ατλέτικο Μαδρίτης... Στην Μαδρίτη άκουσα ότι ήδη είχαν αρχίσει να κλείνουν σχολεία και πανεπιστήμια λόγω της πανδημίας. Θα έφταναν στο Λίβερπουλ χιλιάδες Ισπανοί οπαδοί. Ζητούσα από τους παίκτες μου να τα δώσουν όλα για τη νίκη δίχως να ξέρω τι ερχόταν... Όταν τελείωσαν οι συνεντεύξεις μετά το παιχνίδι, σκέφτηκα "πόσο ηλίθιος είμαι που ανησυχώ για το ποδόσφαιρο τη στιγμή που συμβαίνει αυτό στον πλανήτη...». 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης