Το μικρό... στόρι της πρωτοπόρου Σαουθάμπτον!

Η Σαουθάμπτον για πρώτη φορά από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ και για πρώτη εδώ και 32 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 2-0 επί της Νιούκαστλ! Τι συμβαίνει με την ομάδα του Χάσενχουτλ...  



Το μικρό... στόρι της πρωτοπόρου Σαουθάμπτον!

Οι «άγιοι», έναν χρόνο και κάτι μετά τον διασυρμό με το 9-0 από τη Λέστερ, τον Οκτώβριο του 2019, την αβεβαιότητα για τον άνθρωπο που βρισκόταον στον πάγκο, την παραίτηση του Χάσενχουτλ και την τρομερή διαχείριση της κατάστασης από τη διοίκηση που του έδωσε χρόνο και εμπιστοσύνη για να ηρεμήσει, βρίσκονται στο πρώτο σκαλί!

Είναι τρομερό πως αλλάζουν τα πράγματα μέσα σε έναν χρόνο, από μια ντροπιαστική νύχτα που θα μπορούσε να σημάνει τη... διάλυση, στην παρουσία της ομάδας στην κορυφή και στο τρομερά ανταγωνιστικό και αποτελεσματικό πρόσωπο που επιδεικνύει το σύνολο του Χάσενχουτλ.

Η Σαουθάμπτον την τελευταία φορά που βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αν γυρίσει το χρόνο, θα τη βρει τον Σεπτέμβρη του 1988 για μια και μοναδική στιγμή.

Αυτό το χρονικό διάστημα, «τρέχει» ένα μικρό σερί τριών νικηφόρων αγώνων στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν είχε πετύχει από τον Μάιο του 2016 (!), όταν τότε στην άκρη του πάγκου βρισκόταν ο Ρόναλντ Κούμαν.

Επιπλέον, στα 6 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, οι «άγιοι» έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν 16 βαθμούς, επίδοση που είναι η καλύτερη απ' όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στα ίδια παιχνίδια!

Image

Κώστας Ζάλιαρης