Ασταμάτητος Βάρντι, στράικερ που αφήνει ιστορία (vid)

Ο Τζέιμι Βάρντι με δυο ασίστ κι ένα γκολ στο ευρύ 4-1 της Λέστερ επί της Λιντς το βράδυ της Δευτέρας συνέχισε την εντυπωσιακή επίδοσή του μακριά από το King Power Stadium και συνεχίζει να επιβεβαιώνει πως είναι ένας επιθετικός που ήδη έχει αφήσει το στίγμα του στην Πρέμιερ Λιγκ και απλά η ιστορία του στο κορυφαίο πρωτάθλημα εμπλουτίζεται διαρκώς...



Ασταμάτητος Βάρντι, στράικερ που αφήνει ιστορία (vid)

Ο Άγγλος στράικερ, η ιστορία του οποίου είναι γνωστή πλέον σε όλους για την απίστευτη πορεία του από τις μικρές κατηγορίες μέχρι και την Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ, πρωταγωνίστησε και το βράδυ της Δευτέρας στην πολύ άνετη επικράτηση της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς απέναντι σε αυτή του Μαρσέλο Μπιέλσα στο «Έλαντ Ρόουντ». 

Με δυο ασίστ κι ένα γκολ ως... κερασάκι στην τούρτα, ο Τζέιμι Βάρντι συνέβαλε στον μέγιστο βαθμό στην 5η νίκη στα 7 πρώτα ματς των «αλεπούδων» στο πρωτάθλημα, κάτι που η ομάδα του πετυχαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά! 

Εκείνος, έχει σκοράρει 9 σερί φορές μακριά από το γήπεδο της ομάδας του και προσπαθεί να πιάσει την επίδοση του Χάρι Κέιν που το 2017 είχε καταφέρει να πετύχει 13 γκολ σε διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια. 

Σε 217 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Βάρντι έχει σύνολο 110 τέρματα, 30 ασίστ, έχει αναδειχθεί 4 φορές παίκτης του μήνα, έχει 1 Golden Boot και φυσικά το επικό πρωτάθλημα του 2016...

Φυσικά, αυτή τη στιγμή συνολικά έχει περισσότερα γκολ στην Πρέμιερ από σπουδαία ονόματα όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντένις Μπέργκαμπ, Ερίκ Καντονά, Φερνάντο Τόρες, Ράιαν Γκιγκς, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, Κάρλος Τέβες, Εντέν Αζάρ και Λουίς Σουάρες. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης