Ο Ράσφορντ κερδίζει βοήθεια, επιχειρήσεις προτίθενται να διαθέσουν τρόφιμα! (pic & vid)

Ο Μάρκους Ράσφορντ τα έβαλε με την Κυβέρνηση, εκείνη έδειξε ότι αδιαφορεί για τα παιδιά και το φαγητό τους ακόμα κι αν οι οικογένειές τους περνούν δύσκολα, με αποτέλεσμα ο Άγγλος επιθετικός να κερδίσει τον υπόλοιπο κόσμο της Αγγλίας! Επιχειρήσεις από πολλά σημεία της χώρας τον ενημέρωσαν ότι θα φροντίσουν για τη διάθεση τροφίμων! 



Ο Ράσφορντ κερδίζει βοήθεια, επιχειρήσεις προτίθενται να διαθέσουν τρόφιμα! (pic & vid)

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής σε τόσο νεαρή ηλικία καταφέρνει να προκαλέσει τεράστιο αντίκτυπο με την ευαισθητοποίησή του σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως είναι να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά γνωρίζοντας πως έχουν ένα πιάτο κανονικό φαγητό και να μην πέφτουν το βράδυ για ύπνο με άδειο στομάχι. 

Επιχειρήσεις από πολλά σημεία της Αγγλίας του αναφέρουν ότι θα αναλάβουν όσο μπορούν την διάθεση τροφίμων και προϊόντων μέσα στον μήνα, με την χώρα να ενώνεται και να τον βοηθάει με κοινό σκοπό να μπει τέλος στην πείνα των παιδιών, κάτι για το οποίο δεν νοιάστηκε η Κυβέρνηση! 

«Αυτή είναι η Αγγλία που ξέρω, με διάθεση να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, με ευγένεια και με ενότητα» έγραψε ο Ράσφορντ, στου οποίου το timeline στο twitter αν κάνει κάποιος μια βόλτα, θα χαμογελάσει πλατιά για την αποδοχή της πρωτοβουλίας του...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης