Οζίλ: «Δεν μου ανταπέδωσαν την αφοσίωση, όλα άλλαξαν ξαφνικά...»! (pic)

Με αιχμές κατά της διοίκησης και του Μικέλ Αρτέτα για την αλλαγή πλεύσης στο αγωνιστικό κομμάτι μίλησε για πρώτη φορά ο Μεσούτ Οζίλ μετά τον αποκλεισμό του από την 25άδα της Άρσεναλ από τη λίστα με τους διαθέσιμους για το Champions League.  



Οζίλ: «Δεν μου ανταπέδωσαν την αφοσίωση, όλα άλλαξαν ξαφνικά...»! (pic)

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα του Ισπανού προπονητή των «κανονιέρηδων» για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος σε αυτή την τελευταία του σεζόν με τα χρώματα του λονδρέζικου συλλόγου.

Εξέφρασε την πικρία και τα παράπονά του, όμως, θέλησε να υποσχεθεί προς τους οπαδούς του συλλόγου ότι εκείνος θα συνεχίσει να διεκδικεί τις ευκαιρίες του.

«Είμαι απογοητευμένος... Το 2018 υπέγραψα νέο συμβόλαιο όντας αφοσιωμένος στην ομάδα, όμως ο σύλλογος δεν έδειξε το ίδιο προς το προς το πρόσωπό μου. Είναι δύσκολη η πίστη και η αφοσίωση στις μέρες μας, άλλωστε...

Πριν τον κορονοϊό ήμουν χαρούμενος, τα βρίσκαμε με τον προπονητή που έβλεπε τις εμφανίσεις μου και την θετική μου εικόνα, όμως, όλα άλλαξαν στη συνέχεια και δεν ξέρω γιατί... Ό,τι κι αν συμβαίνει, εγώ θα προσπαθώ και θα παλεύω για μια ευκαιρία ώστε να μην τελειώσει έτσι άδοξα η 8η σεζόν μου στην ομάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οζίλ στα social media.

 

This is a difficult message to write to the Arsenal fans that I’ve played for over the past few years. I’m really deeply...

Δημοσιεύτηκε από Mesut Özil στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

 

Κώστας Ζάλιαρης