Τσέλσι: 25άδα για Πρέμιερ με... Τσεχ που είναι fit και έτοιμος να παίξει!

Ο Πετρ Τσεχ που ούτως ή άλλως συμμετέχει στις προπονήσεις της Τσέλσι το τελευταίο διάστημα για να βοηθήσει τους Κέπα, Καμπαγιέρο και Μεντί, συμπεριλήφθηκε στην 25άδα της ομάδας για τα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, υπό το φόβο... εκπλήξεων λόγω κορονοϊού! Ο Λάμπαρντ, πάντως, τον πιστεύει και τον αποθεώνει! 



Τσέλσι: 25άδα για Πρέμιερ με... Τσεχ που είναι fit και έτοιμος να παίξει!

Ο πολύπειρος παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε αποσυρθεί από το καλοκαίρι του 2019, παίζοντας το τελευταίο του παιχνίδι ως μέλος της Άρσεναλ απέναντι στην αγαπημένη του Τσέλσι, στην οποία πλέον εργάζεται στο πλευρό του Φρανκ Λάμπαρντ. 

Ο Τσεχ είναι επικεφαλής του τμήματος ποδοσφαιρικής ανάπτυξης και στρατηγικής, έχει άμεση συνεργασία με τον άλλοτε συμπαίκτη του και νυν προπονητή των «μπλε» και πλέον... είναι και στην 25άδα των διαθέσιμων τερματοφυλάκων της Τσέλσι για το φετινό πρωτάθλημα! 

Για το γεγονός, ο Λάμπαρντ ανέφερε: 

«Σταμάτησε ενώ μπορούσε πολύ εύκολα να συνεχίσει με την ηλικία που έχει και τις δυνατότητές του. Προπονείται, προσφέρει ανταγωνισμό, βοηθάει τους υπόλοιπους με την εμπειρία του και λόγω του κορονοϊού φέτος και των εκπλήξεων μπροστά στις οποίες μπορεί να βρεθούμε, ο Πιτ ήταν προφανής λύση.

Ασφαλώς ασχολείται καθημερινά με το πόστο του και τα καθήκοντά του, όμως ξέρουμε ότι αν τον χρειαστούμε στο γήπεδο, θα είναι εκεί». 

Κώστας Ζάλιαρης