Ποτέ ξανά δεν είχε γίνει τέτοιο come-back όπως αυτό που έκανε η Γουέστ Χαμ! (vids)

Με το σκορ στο εις βάρος της 3-0 και το χρονόμετρο της αναμέτρησης να έχει ήδη μπει στο τελευταίο 10λεπτο, ποτέ ξανά καμία ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε καταφέρει ν' αποφύγει την ήττα, όπως το έκανε με απίστευτο τρόπο η Γουέστ Χαμ στην έδρα της Τότεναμ! 



Ποτέ ξανά δεν είχε γίνει τέτοιο come-back όπως αυτό που έκανε η Γουέστ Χαμ! (vids)

Το γκολ του Μπαλμπουένα στο 82' με την κεφαλιά, έμοιαζε να είναι αυτό της... τιμής για να σβήσει το παιχνίδι. 

Το αυτογκόλ του Ντάβινσον Σάντσες από το πουθενά και χωρίς λόγο στο 85' έδωσε νέο ενδιαφέρον και άγχωσε τα «σπιρούνια». 

Ο Γκάρεθ Μπέιλ στο νέο ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ, εφτά χρόνια μετά την αποχώρησή του, είχε δοκάρι και απέτυχε να καθαρίσει το ματς και... η ιστορία ήταν έτοιμη να γράψει το κορυφαίο come-back στα χρονικά της σύγχρονης μορφής της Λίγκας! 

Ο Μανουέλ Λαντσίνι με απίθανο σουτ στην κίνηση στο 94', σχεδόν... της απελπισίας, αλλά με πολύ στυλ και σωστή επαφή με τη μπάλα, πέτυχε «άρρωστο» γκολ και έγραψε το 3-3 για τη Γουέστ Χαμν, τη στιγμή που πραγματικά κανείς δεν περίμενε να δει κάτι τέτοιο. 

Ποτέ ξανά καμία άλλη ομάδα από καταβολής Πρέμιερ Λιγκ δεν είχε καταφέρει ν' αποφύγει την ήττα με το σκορ στο εις βάρος της 3-0 στο 81ο λεπτό. Κι όμως, το έκαναν τα «σφυριά» στο φετινό, περίεργο και γεμάτο εκπλήξεις, πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης