Αδιανόητη επαναφορά για τη Γουέστ Χαμ, 3-3 από το πουθενά! (vid)

Δίχως να το περιμένει κανείς, ακόμα και με αρκετούς στη Γουέστ Χαμ να έχουν πιστέψει πως τα πάντα χάθηκαν από το πρώτο μέρος, το λονδρέζικο ντέρμπι με την Τότεναμ ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 3-3, με την ομάδα του Μόγιες να επιστρέφει στο τελευταίο δεκάλεπτο από το εις βάρος της 3-0! Απίθανη γκάφα από τα «σπιρούνια» στο νέο ντεμπούτο του Μπέιλ στην Πρέμιερ Λιγκ... Νωρίτερα, Κρίσταλ Πάλας και Μπράιτον έμειναν στο 1-1 με τους «γλάρους» να ισοφαρίζουν στο φινάλε.  



Αδιανόητη επαναφορά για τη Γουέστ Χαμ, 3-3 από το πουθενά! (vid)

Με τον Κέιν να κάνει ασίστ για 6η φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα στον Σον, ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός της Τότεναμ με ωραίο φαλτσαριστό δεξί σουτ άνοιξε το σκορ από το 45ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ στο πολύ άνετο απόγευμα Κυριακής για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο!

Η σκυτάλη πέρασε στον δημιουργό του πρώτου γκολ και ο Άγγλος στράικερ βρήκε δυο φορές το δρόμο για τα δίχτυα. Αρχικά με πανέξυπνο σουτ εκτός περιοχής που κατέληξε με δύναμη στα δίχτυα από «σερβίρισμα» του Σον για να... πατσίσουν στο 8ο λεπτό, ενώ, στο 16' ο Κέιν σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Ρεγκιλόν με την άμυνα των φιλοξενούμενων... αλλού γι' αλλού και το σκορ να φτάνει από πολύ νωρίς στο 3-0.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε... αφελής στο δεύτερο μέρος και δίχως να το περιμένει κανείς, το πλήρωσε πολύ ακριβά στα τελευταία λεπτά! 

Η Γουέστ Χαμ στο 82ο λεπτό μείωσε με κεφαλιά του Μπαλμπουένα κι ενώ αυτό φαινόταν πως θα είναι το γκολ της τιμής, ήρθε στο 85' από το πουθενά το αυτογκόλ του Ντάβινσον Σάντσες να γεμίσει το παιχνίδι με ενδιαφέρον και τα «σπιρούνια» με ανησυχία! Τελικά η νίκη για την Τότεναμ χάθηκε, στο νέο ντεμπούτο του Γκάρεθ Μπέιλ στο κορυφαίο πρωτάθλημα, μπαίνοντας με αλλαγή στο τελευταίο 20λεπτο, στο μεγάλο come-back έπειτα από εφτά χρόνια. Ο Λαντσίνι στο 94' με απέλπιδα προσπάθεια και σουτ από μεγάλη απόσταση, είδε τη μπάλα να χτυπάει στην συμβολή των δοκαριών και να καταλήγει στα δίχτυα για το θεότρελο, 3-3! 

 

 

Νωρίτερα στο Selhurst Park, η Κρίσταλ Πάλας παρά το γεγονός πως δεν έπιασε ιδιαίτερη απόδοση, κατάφερε να έχει το προβάδισμα απέναντι στη Μπράιτον από το 10ο λεπτό με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζαχά. Αυτό, βέβαια, ήταν η μοναδική τελική ενέργεια της ομάδας του Χότζον στον στόχο σε ολόκληρο το παιχνίδι, με τους «γλάρους» να κλέβουν τον βαθμό χάρη στον Άλεξ ΜακΆλιστερ που είχε περάσει με αλλαγή στο ματς και κατάφερε στο 90' να σουτάρει αμέσως μόλις η μπάλα βρέθηκε στο διάβα του για να γράψει το 1-1.

Κώστας Ζάλιαρης