Η αποκάλυψη του μηνύματος του Ρόμπερτσον στον Χέντερσον μετά το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019... (pic)

Ο Άντι Ρόμπερτσον στο βιβλίο που κυκλοφόρησε για να εξηγήσει στον κόσμο πως η Λίβερπουλ κατάφερε ν' αλλάξει το στάτους της και να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης και της Αγγλίας, αποκαλύπτει το μήνυμα που έστειλε στο κινητό του αρχηγού, Τζόρνταν Χέντερσον, μετά τη μεγάλη επιτυχία με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2019 στη Μαδρίτη...  



Η αποκάλυψη του μηνύματος του Ρόμπερτσον στον Χέντερσον μετά το Τσάμπιονς Λιγκ του 2019... (pic)

Ο Σκωτσέζος φουλ μπακ παραμένει σοβαρός... ελάχιστες φορές μέσα στη μέρα του.

Και φυσικά στον αγωνιστικό χώρο το κάνει, ωστόσο, είναι παιδί με χιούμορ και ένα από τα μεγαλύτερα πειραχτήρια στ' αποδυτήρια των «κόκκινων».

Όταν κατάφερε να βρει σοβαρή σκέψη για να μιλήσει στον Χέντερσον, πίσω στο 2019, αμέσως μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του Κλοπ στη Μαδρίτη, ο «Ρόμπο» έγραψε:

«Ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά ελπίζω ν' αντιλαμβάνεσαι ότι είσαι πλέον ένας θρύλος για τη Λίβερπουλ. Μόνο πέντε αρχηγοί της ομάδας έχουν σηκώσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο και είσαι ένας από αυτούς. Δεν θα μπορούσες να είσαι καλύτερος άνθρωπος, είσαι ηγέτης εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου και καθοδηγείς τους γύρω σου με τρόπους για τους οποίους δεν αναγνωρίζεις ποτέ στον εαυτό σου.

Ξέρω ότι έχεις κληθεί ν' αντιμετωπίσεις πολλά από τη στιγμή που έγινες αρχηγός και ελπίζω τώρα ν' απολαύσεις όση εκτίμηση έχουν για σένα οι συμπαίκτες σου που έχουν την τεράστια τιμή να παίζουν στο πλευρό σου. Ήταν συγκινητικό να σε βλέπω να σηκώνεις το τρόπαιο και δεν μπορώ να φανταστώ πόσα σήμαινε για εσένα και την οικογένειά σου. Είσαι ο αρχηγός...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης