Τεράστια διάκριση για τον Ράσφορντ που τιμήθηκε ως MBE!

Στις τιμητικές διακρίσεις από τη Βασίλισσα που λαμβάνουν χώρα κάθε χρόνο, συμπεριλήφθηκε φέτος ο Μάρκους Ράσφορντ για όλη την φιλανθρωπική του δράση και πολύ περισσότερο για όσα έκανε για τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τον τρόπο με τον οποίο έπεισε την Κυβέρνηση ν' αλλάξει την απόφαση που είχε πάρει!  



Τεράστια διάκριση για τον Ράσφορντ που τιμήθηκε ως MBE!

Ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τόσο νεαρή ηλικία κατάφερε να διακριθεί ως Member of the Order of the British Empire στην ανώτατη διάκριση που θα μπορούσε να έχει λάβει έπειτα απ' όλα όσα έχει κάνει.

Έχοντας ξεχωρίσει για το ήθος του και τις μάχες που δίνει εκτός αγωνιστικού χώρου βοηθώντας τα παιδιά και τους άπορους συνανθρώπους του, ο Μάρκους Ράσφορντ βραβεύεται απολύτως άξια και δίκαια για τις ενέργειές του, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Η μάχη για το καλό των παιδιών δεν σταματάει και είναι πολύ μακριά από το τέλος της... Ας ενωθούμε όλοι για να φροντίσουμε ώστε κανένα παιδί στην Μεγάλη Βρετανία δεν θα πεινάει γιατί δεν φταίει κανένα παιδί που έχει τη δυνατότητα να φάει κανονικά». 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης